четвер, 31 травня 2012 23:14

У Черкасах уже рік знімають і показують по ТБ аналог російського "Єралашу"
8

Фото: Кадри зі зйомок "Веселого ананасу"

Короткі смішні відеоролики з життя дітей з повчально-пізнавальним змістом створюють у Черкасах. Герої програми – звичайні черкаські хлопчаки та дівчата, але з колоритною зовнішністю та веселою вдачею.

Перший випуск черкаського "Єралашу", який назвали "Веселий ананас", транслювався на одному з місцевих телеканалів – ТРК "Вікка" ще торік. А днями вийде вже ювілейний, 10-й випуск дитячої гумористичної програми.

Тоді за досить короткий час було знайдено зацікавлених у зйомках людей, причому спеціалістів задіювали не з телеканалу. Продакшином роликів займалися небайдужі молоді черкасці.

"Головна мета проекту для мене – це дати шанс дітям, які бажають спробувати себе в ролі кіноакторів, реалізуватися, - говорить Gazeta.ua ідейна натхненниця та сценаристка черкаського "Єралашу" Олена Гагосова. - Зокрема тим дітям, які не можуть поїхати до Москви чи в Голівуд, але не менш талановиті й живуть тут, поряд із нами. Хочу, щоб акторські здібності дітей Черкас побачили інші країни".

Уже декілька років жінка керує театральним гуртком у Черкаській школі №17.

"Працюючи тут, я помітила, що наші діти можуть зіграти не гірше професійних, спеціально навчених акторів. Зараз до мене підходять батьки з дітками, які горять бажанням цим займатися. У нас є серія, яка набрала на ютубі майже 900 тисяч переглядів. За статистикою ютуба її дивилася вся Росія. У соцмережах нашим дітям пишуть про те, як чудово вони грають ровесники з інших країн. Це для нас безперечний успіх", - зазначила Олена Гагосова.

Днями очікується показ нового випуску "Веселого ананасу" на телекомпанії "Вікка". Усі ж серії черкаського "Єралашу" можна переглянути ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах уже рік знімають і показують по ТБ аналог російського "Єралашу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі