середа, 24 липня 2013 14:27

Творці британського "Шерлока" пообіцяли шокувати глядачів незвичайним сюжетом

Творці британського "Шерлока" пообіцяли шокувати глядачів незвичайним сюжетом

Продюсер серіалу "Шерлок" - Стівен Моффат і його колега Марк Гатісс - розповіли про три серії нового сезону популярного телешоу, пообіцявши не просто здивувати, але і всерйоз шокувати шанувальників.

За словами продюсерів, головним моментом першого з трьох серій сезону, що отримала назву "The Empty Hearse" ("Порожній гріб"), стане зустріч "загиблого" Холмса із засмученим Джоном Ватсоном. В основу серії лягла розповідь Конан Дойла "Порожній будинок", правда, його сюжет був істотно перероблений. Окремою лінією буде показано, як Ватсон і рідні Холмса сприймуть "смерть" Шерлока.

У другому епізоді доктор Ватсон буде одружуватися і покличе боярином свого кращого друга, що, як підкреслюють продюсери, може стати найбільш сентиментальною сценою сезону. Однак перед заручинами з Мері героям доведеться неабияк посперечатися, оскільки Шерлок категорично не бажає брати на себе таку почесну відповідальність.

А от фінал сезону, судячи з багатообіцяючим заявам, повалить глядачів у справжній шок. Як зазначив Стівен Моффат, авторська задумка така, що фанати серіалу повинні спостерігати за розвитком третьої серії з постійною думкою: "О, боже, може, їм пора вже зупинитися?".

Перші дві серії "Шерлока" вже зняті. До зйомок фіналу шоу Мартін Фріман (Ватсон) і Бенедикт Камбербетч (Шерлок) повернуться вже наприкінці липня - сьогодні актори завершують роботу в "Хоббіті: Пустка Смауга".

Зараз ви читаєте новину «Творці британського "Шерлока" пообіцяли шокувати глядачів незвичайним сюжетом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі