середа, 06 вересня 2017 15:50

Тріо легендарних тенорів вшанують концертом у Києві

Автор: Прес-служба
  Світовий тур IL VOLO буде завершено концертом в Україні
Світовий тур IL VOLO буде завершено концертом в Україні

Вперше в Україні виступить італійське поп-оперне тріо IL VOLO. Київський концерт відбудеться 23 жовтня під час світового турне. У Палаці Спорту музиканти представлять програму "Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors" в супроводі українського оркестру "Lords of the Sound".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скромного українського співака визнали одним із найкращих тенорів світу

"Програма Notte Magica - це присвята, данина поваги трьом легендарним тенорам - Пласідо Домінго, Хосе Каррерасу і Лучано Паваротті, - коментує П'єро Бароне, один із солістів IL VOLO. - Навесні програму побачили в США. Зараз очікують в Європі та Латинській Америці. З нетерпінням чекаємо на зустріч з українською публікою на завершенні нашого турне".

Автор: Прес-служба
  Світовий тур IL VOLO буде завершено концертом в Україні
Світовий тур IL VOLO буде завершено концертом в Україні

У складі IL VOLO, фіналістів Eurovision 2015 року, два тенори П'єро Бароне, Іньяціо Боскетто та баритон Джанлука Джінобле. Чоловіки познайомилися на італійському шоу талантів вісім років тому. Кожен з них прийшов як самостійний вокаліст, але продюсери шоу вирішили їх об'єднати.

Згодом гурт записав дебютний альбом під керівництвом італійського музиканта та продюсера Тоні Реніса і його колеги - американського продюсера Умберто Гатіка. Останній співпрацював з Андреа Бочеллі та Селін Діон. Альбом вийшов в Італії в листопаді 2010 року та відразу отримав платиновий статус. Вже через півроку платівку було видано в США. Вона незабаром зайняла топові позиції в музичних чартах продажів Бельгії, Франції, Нідерландів, а в Австрії стала першою.

Зараз ви читаєте новину «Тріо легендарних тенорів вшанують концертом у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі