неділя, 30 липня 2017 21:45

Стали відомі деталі райдеру Андреа Бочеллі для виступу в Києві

Стали відомі деталі райдеру Андреа Бочеллі для виступу в Києві
Італійський тенор Андреа Бочеллі виступить в Україні Фото: Peoples.ru

23 вересня на НСК "Олімпійський" відбудеться концерт одного з найкращих тенорів світу Андреа Бочеллі. Організатори повідомили подробиці райдеру.

Це четверта спроба тенора дати концерт в Україні. Перші дві провалилися по невідомим причинам. Третя була перед початком Революції ГІдності.

Бочеллі забороняє спонсорство концерту алкогольними та тютюновими компаніями. Хоча сім'я Бочеллі випускає вино і тримає власний виноградник, вони непохитні в цьому питанні, повідомляє live.karabas.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масажистка та суші: співак Zucchero у Києві здивував своїм райдером

Разом з Бочеллі виступить співачка Злата Огневич. Вона виконає два треки разом і один сольно. Крім Огневич на сцені буде хор імені Верьовки. Звук і екрани, на яких покажуть візуальну частину, привезуть з Польщі. Займається цим місцева компанія Zinteco.

Готель, у якому житиме співак, буде розташований на відстані не більше 8 км від стадіону. Співак має проблеми із зором, тому в готелі повинні бути широкі дверні проходи. Андреа завжди приїжджає з дружиною, з якою ходить під руку, і з дочкою. У кімнаті, де він буде жити, приберуть всі килими і меблі. Там повинен бути рояль. Бочеллі береже голос і його ліжко повинно бути нахилене під спеціальним кутом. Також обов'язковою умовою є дитяча кімната для його дочки поруч з його номером в готелі та гримеркою.

Андреа Бочеллі — італійський співак, виконавець класичної та популярної музики. Починаючи з 1994 року, він продав понад 70 мільйонів альбомів у світі

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі деталі райдеру Андреа Бочеллі для виступу в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі