понеділок, 26 червня 2017 14:53

Масажистка та суші: співак Zucchero у Києві здивував своїм райдером
6

Zucchero
Фото: Прес-служба
Zucchero
Zucchero
Zucchero
Zucchero

Італійський музикант Zucchero, виконавець світового хіта Baila Morena в рамках туру "Black cat" в Києві покаже нове європейське шоу 14 вересня в Палаці "Україна".

Напередодні приїзду музиканта стали відомі подробиці його райдера. Так, до Києва Zucchero прилетить з командою, що складається з 23 чоловік. Вимоги метра такі: за дві години до початку концерту на майданчик потрібно запросити професійного масажиста (неодмінно дівчину) для розслабляючого масажу, причому дама з собою обов'язково повинна захопити власний масажний столик.

В їжі артист не дуже перебірливий. Zucchero любить рибу, поглинає її кілограмами. Зокрема, на обід просить подати карпаччо з лосося, тунця і меч-риби, а як гарнір краще варений рис. Музикант обожнює пармезан, оливкову олію і лимони. Ще в його гримерці обов'язково повинно бути суші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стінг привезе в Україну новий альбом

Zucchero віддає перевагу слабоалкогольному рожевому вину. Після саундчеку музикантам Zucchero потрібно принести в гримерку горілку, віскі Knob Creek неодмінно 9-річної витримки, просекко і багато грейпфрутів.

Італійці просять, щоб на майданчику весь час стояла кавоварка. А ось за лаштунками біля сцени сам артист просить поставити кулер з 10 кг свіжозпмороженого льоду. Саме талу воду, незважаючи на заборони лікарів, артист п'є під час виступів.

Zucchero відомий не тільки своїми романтичними композиціями, а й співпрацею з Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі, Стінгом, Джо Кокером, Боно, Еріком Клептоном, Полом Янгом і ін. Zucchero був номінований на "Греммі", він в різні роки отримав дві статуетки World Music Awards і шість Wind Music Awards. З двадцяти випущених дисків - три стали "мільйонниками". У 1987 році був розпроданий 1 млн. 300 тис. Копій його диска "Blue's". Інший його альбом - "Oroincenso ebirra" розійшовся тиражем понад 8 млн. примірників.

Зараз ви читаєте новину «Масажистка та суші: співак Zucchero у Києві здивував своїм райдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі