вівторок, 05 серпня 2014 14:05

"Скрябін" передасть частину гонорарів від туру по США сім'ям загиблих під час АТО

"Скрябін" передасть частину гонорарів від туру по США сім'ям загиблих під час АТО
Фото: radio24.ua

Кошти від декількох американських концертів гурту "Скрябін" у серпні цього року підуть сім'ям загиблих на Майдані і постраждалим під час АТО на сході України. Про це Cultprostir розповів представник організаторів гастролей, радіостанції Ukrainian Independent Radio, Роман Паничевний.

"Виступ в Клівленді буде стовідсотково благодійним – усі гроші підуть на допомогу сім'ям Небесної Сотні. Кузьма особисто відмовився від гонорару за цей концерт. Частина прибутку від виступу в Сан-Франциско буде передана громадській організації Nova Ukraine, яка, зокрема, допомагає постраждалим на Майдані і під час військових дій. Так само і з Чикаго, де частину грошей передадуть Фонду підтримки сімей загиблих на Майдані", - пояснив подробиці Паничевний.

Тур "Скрябіна" по США відбудеться в другій половині серпня і охопить сім американських міст. Ukrainian Independent Radio – україномовна радіостанція, яка мовить у Чикаго з 2004 року.

Зараз ви читаєте новину «"Скрябін" передасть частину гонорарів від туру по США сім'ям загиблих під час АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі