понеділок, 07 липня 2014 09:58

Росія заборонила діяльність у Криму ще чотирьох українських банків

Росія заборонила діяльність у Криму ще чотирьох українських банків
Фото: aup.ru

У Росії вирішили заборонити діяльність ще чотирьох українських банків на території анексованого Криму.

Про це йдеться на сайті Центробанку.

Заборона стосується Акціонерного комерційного банку "Аркада" (Київ), Публічного акціонерного товариства "Райффайзен Банк Аваль" (Київ), Публічного акціонерного товариства "Акціонерний банк "Експрес-банк" (Київ) і Публічного акціонерного товариства "Енергобанк" (Київ).

"Рішення про припинення діяльності структурних підрозділів українських банків продиктовано виключно завданнями захисту інтересів вкладників і клієнтів, законні права яких порушені, у тому числі внаслідок фактичної зупинки роботи підрозділів цих банків в Республіці Крим та місті федерального значення Севастополі, а також відсутності перспектив відновлення ними діяльності" , - таке повідомлення.

Раніше, Національний банк України заборонив банкам здійснювати діяльність в Криму до завершення російської окупації. НБУ затвердив таке рішення, оскільки не має можливості здійснювати банківське регулювання та нагляд, валютний контроль та державний фінансовий моніторинг за діяльністю банків в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Росія заборонила діяльність у Криму ще чотирьох українських банків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі