четвер, 17 липня 2014 16:41

Путін заслав на Донбас 400 "зелених чоловічків" для найкривавішої роботи - Тимчук

Путін заслав на Донбас 400 "зелених чоловічків" для найкривавішої роботи - Тимчук
Фото: gazeta.lviv.ua

На Донбасі справді є "зелені чоловічки" - військовослужбовці у формі Збройних сил РФ без знаків розпізнавання.

Спочатку про це повідомили у РНБО і Держприкордонслужбі, зараз цей факт підтверджує керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Помічені" - це дуже м'яко сказано. Ми нарахували близько 300 "зелених чоловічків". Але сьогодні в ході консультацій з представниками українських спецслужб отримали інформацію, що, за їх даними, кількість російських військових у Донбасі вже може перевал за позначку в 400 чол.", - говориться у його дописі.

"Не будемо сперечатися, справа не в цифрі, а у факті: вторгнення йде повним ходом", - зазначає Тимчук.

Він повідомляє, що у засланців нема документів. Їм командування розтлумачило, що якщо вони потраплять у полон, їх відразу ж звільнять з посад ЗС РФ.

Крім того, Тимчук ставить особливий акцент, що російські військові не "допомагають" терористам. "Це - професіонали, і невдачі сил АТО останніх днів саме на їх совісті. Вони роблять всю найскладнішу і криваву роботу. Навпаки, це місцеві бойовики служать їм "помічниками", але ніяк інакше".

Голова "Інформаційного спротиву" прогнозує, що успіхи АТО можуть повернути російських "зелених чоловічків" назад у Росію.

Зараз ви читаєте новину «Путін заслав на Донбас 400 "зелених чоловічків" для найкривавішої роботи - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі