вівторок, 26 серпня 2014 11:51

"Прошу припинити шабаш" - Макаревич написав листа Путіну

"Прошу припинити шабаш" - Макаревич написав листа Путіну
Фото: wikipedia.org

Легендарний російський музикант Андрій Макаревич звернувся до президента РФ Володимира Путіна з відкритим листом, в якому нібито попросив "припинити шабаш, який порочить його ім'я".

У виданні "Московський комсомолець" наводить текст листа.

"Президенту Російської Федерації

Володимиру Володимировичу Путіну.

Пане президенте!

Третій тиждень не вичерпується потік бруду і наклепів, що ллється на мене зі сторінок газет і екрану телевізора. Мене називають "другом хунти", "посібником фашистів", "зрадником" і т.д. Між тим, єдиний "злочин", який я вчинив, полягає в тому, що в місті Святогорську в таборі біженців з Донецька та Луганська я в рамках благодійності заспівав три пісні для дітей цих біженців. У зв'язку з чим ніякої провини за собою не відчуваю. Все інше, що розповідають в ЗМІ про мою поїздку, - безсовісна брехня.

Група "Машина часу" існує сорок п'ять років. За ці роки вона знайшла мільйони шанувальників в Росії та світі. І вже в чому ніяк нас не можна звинуватити - це в нелюбові до Батьківщини.

Пане президенте, я наполегливо прошу Вас припинити цей шабаш, який порочить моє ім'я.

Поки ще Народний артист Росії

Андрій Макаревич".

Зараз ви читаєте новину «"Прошу припинити шабаш" - Макаревич написав листа Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі