субота, 16 лютого 2019 21:45

Показали постери другого сезону серіалу "Американські боги"
9

Емілі Браунінг зіграла Лору Мун у серіалі "Американські боги"
Фото: comingsoon.net
Рікі Віттл зіграв Тінь Мун у серіалі "Американські боги"
Іян Макшейн зіграв пана Середу у серіалі "Американські боги"
Пабло Шрайбер зіграв Божевільного Свіні у серіалі "Американські боги"
Кріспін Гловер зіграв пана Світу у серіалі "Американські боги"

У мережі з'явилися постери другого сезону серіалу "Американські боги", заснованого на романі англійського письменника Ніла Ґеймана. На постерах зобразили ключових персонажів, серед яких є головний герой Тінь Мун, лідер Старих богів пан Середа і лідер Нових богів пан Світ.

Хлопець із кримінальним минулим на прізвисько Тінь Мун виходить із в'язниці на кілька днів раніше через загибель дружини в автокатастрофі. По дорозі на похорон він знайомиться із загадковим чоловіком, який зве себе пан Середа і пропонує Тіні роботу охоронця. Пан Середа - один зі Старих богів. Він вирушає в подорож Сполученими Штатами Америки, щоб зібрати своїх побратимів і повстати проти Нових богів, за сюжетом.

Другий сезон "Американських богів" складатиметься з восьми серій. Прем'єра відбудеться 10 березня на американському каналі Starz.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші кадри американського серіалу про Чорнобиль

Роман Ніла Ґеймана "Американські боги", написаний у жанрі міфологічного фентезі, вийшов 2001 року. Здобув найпрестижніші премії в галузі фантастичної літератури - "Г'юго", "Неб'юла" та "Локус". Прем'єра першого сезону екранізації твору відбулась у квітні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Показали постери другого сезону серіалу "Американські боги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі