неділя, 17 червня 2012 17:13

"Основний інстинкт": у Києві можна побачити 40 оголених дівчат
7

Фото: ФОТО: Юлія Скалозуб

Найцікавіше знімати оголеними дівчат, які вперше роздягаються перед камерою. Так вважає фотограф Юлія Скалозуб. До 17 червня у столичній галереї "Мінус 4" показують її виставку "Основний інстинкт". Тут представлено 40 знімків оголених дівчат.

"Найцікавіше знімати дівчат, які роздягаються перед камерою вперше. Вони ще не стали вульгарними і не втратили невинності", - сказала вона.

Скалозуб над проектом працювала рік.

"Знімала українок, чешок, француженок і німкень. Найлегше працювати з нашими дівчатами. В них є особливий шарм, вони відкриті та емоційні, люблять поговорити та постійно жартують. Дівчата інших національностей закриті. Щоб вони почали природно поводитися перед камерою, до них треба увійти в довіру. З однією говорили 2 години. Лише тоді вона мені довірилася і відкритися перед камерою", - додала Юлія.

Для проекту вона знімала дівчат у своїй студії, в ресторанах і готелях. Одну фотографію робила на центральній вулиці Праги.

"Планували провести фотосесію вранці, та стилісти працювали з моделями до 11.00. Пішли знімати, коли на вулиці вже було повно людей. Трьох дівчат одягла у нижню білизну і туфлі на високих підборах. Довго не могла зробити жодного кадру - постійно хтось влазив. Хлопці підходили, щоб сфотографуватися з дівчатами, просили у них автографи. Дівчата не соромилися перехожих. Одна, блондинка, приїхала зі Словаччини. Зараз вона створила свою політичну партію, хоч продовжує професійно займатися модельним бізнесом", - поділилася вона.

Зараз Юлія живе в Чехії. Там її називають "найвишуканішим фотографом у жанрі ню". Її роботи друкують в журналах XXL, Playboy, EGO та FHM. Фотографією почала займатися 4 роки тому. До того була моделлю.

"Фотографувалася для журналів. У показах участі не брала, бо зріст не дозволяв. Мені кілька разів пропонували роздягнутися. Обіцяли заплатити тисячу доларів. Та я відмовлялася. Ще не знайшла фотографа, перед яким зможу оголитися", - зізналася вона.

"Свої фотографії продаю по 400 доларів, за фотосесію прошу тисячу. Роботи продаються непогано. Недавно один росіянин купив 2 фотографії з напівоголеними дівчатами. Казав, що повісить їх у ванній. А інший купив у свій кабінет. Сказав: "Повішу у себе за спиною. Красива жінка відволікатиме партнерів від справ і вони підписуватимуть усі папери", - додала Скалозуб.

Зараз ви читаєте новину «"Основний інстинкт": у Києві можна побачити 40 оголених дівчат ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі