четвер, 25 квітня 2013 09:26

Оцінювати фільми на Каннському фестивалі запросили Ніколь Кідман та Крістофа Вальца

Оцінювати фільми на Каннському фестивалі запросили Ніколь Кідман та Крістофа Вальца
Ніколь Кідман. Фото: filmpro.ru

Оголошено склад журі 66-го Каннського кінофестивалю. Разом з головою Стівеном Спілбергом оцінювати фільми конкурсної програми будуть Ніколь Кідман і Крістоф Вальц.

До Крістоф Вальц, лауреату премії фестивалю за роль у фільмі "Безславні виродки", і Ніколь Кідман, яка торік представила в Каннах трилер "Газетяр", приєднаються режисери Енг Лі ("Горбата гора", "Життя Пі"), Лінн Ремсі ("Щось не так з Кевіном") і Крістіан Мунджіу ("4 місяці, 3 тижні і 2 дні", "За пагорбами") - перший румунський кінематографіст, який став володарем "Золотої пальмової гілки".

66-й Каннський кінофестиваль відбудеться з 15 по 26 травня. У конкурсну програму цього року входять нові фільми Ніколаса Вінгдінга Рефна, Стівена Содерберга, Романа Поланскі, Франсуа Озона та інших режисерів.

Також у складі журі 66-го Каннського кінофестивалю Відья Балан (актриса, Індія), Наомі Кавасе (режисер, Японія) і Даніель Отой (актор і режисер, Франція).

Зараз ви читаєте новину «Оцінювати фільми на Каннському фестивалі запросили Ніколь Кідман та Крістофа Вальца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі