середа, 16 липня 2014 12:32

На ремонт Слов'янської ТЕЦ треба півмільярда гривень - Міненерговугілля

На ремонт Слов'янської ТЕЦ треба півмільярда гривень - Міненерговугілля
Фото: rusvesna.su

У Донецькій та Луганській областях у місцях активного проведення АТО продовжують відновлювати інфраструктуру. А саме поновлюють електроживлення.

Про це на круглому столі повідомив заступник директора Департаменту електроенергетики Міненерговугілля Борис Соркін. Передає кореспондент Gazeta.ua.

У двох областях знеструмлено 67 населених пунктів. Відновлено електропостачання у 49 населених пунктах: 27 у Донецькій і 22 у Луганській областях.

Ремонтники наразі працюють в екстремальних умовах. Соркін поскаржився, що не до всіх пошкоджених об'єктів ремонті бригади мають доступ. Зокрема, він розповів, що терористи вже відібрали три ремонтні автомобілі, одну бригаду затримали, а згодом відпустили. 

Борис Соркін зауважив, що в Луганську 60% міста відновлено електроживлення. До п'ятниці обіцяють відновити 90% електроживлення. А через тиждень його завершать повністю. З його слів витрати по Слов'янській ТЕЦ становлять півмільярда гривень.

За інформацією центру досліджень енергетики в Україні електрику виробляють 13 ТЕЦ: з них 6 в Донецькі та Луганській області. Вони виробляють 15% потужності в країні. 

Зараз ви читаєте новину «На ремонт Слов'янської ТЕЦ треба півмільярда гривень - Міненерговугілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі