понеділок, 08 квітня 2013 16:50

На Благовіщення у Львові жорстко матюкалися
8

Фото: Фото: Ірина ЗДЖАНСЬКА

"Кругом одні довбо**би", - цими словами завершилася учора вистава "Павлік Морозов" Леся Подерв'янського у Львівській філармонії. 7 квітня до міста її привезли вперше.

Як зазначили організатори, у філармонії мати звучатимуть особливо виразно. Квитки коштували від 120 до 200 грн. У залі було зо три десятки вільних місць. Серед глядачів - абсолютна молодь. З перших фраз на сцені кожен матюк викликав у глядачів регіт. Далі реакції було менше.

"Шановні мешканці, не викидайте у вікно резінові іздєлія, бо ними давляться гуси", - лунає зі сцени. Двоє хлопців штурхають один одного. "Да, це про тебе", - регоче один, дає іншому підзатильника. На сцені показують типового алкоголіка, виводять дівчат у стрингах, з'являється Клімакс. У кінці трагедії на задніх рядах глядачі нетерпляче вовтузяться. Двоє встають і виходять.

"То шо жить стало за*бісь, - то одне, в чому я погоджуюсь, - цитує після завершення показу 28-річний Андрій. - Звісно, вони відобразили наше реальне життя зі стьобом. Але на 200 гривень я чекав більшого. Колись був на виступі автора, коли він сам читав свої твори, то було значно цікавіше."

"Мені, чесно кажучи, було неприємно, - говорить 30-річна Софія. - Люблю, коли хлопці смачно і доречно матюкаються, але тут воно було фальшиво і награно. До того ж, не варто було ставити таке сьогодні, на велике релігійне свято Благовіщення. Це святотацтво. Я вже шкодую, що прийшла."

Зараз ви читаєте новину «На Благовіщення у Львові жорстко матюкалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі