пʼятниця, 05 липня 2013 21:31

Молоді художники показали у Львові свої роботи завдяки Славі Фроловій
17

Фото: Фото: Ольга ШВЕД

5 липня у Львівському Палаці мистецтв на вулиці Коперніка, 17 Slava Frolova-Group відкрили виставку молодих художників "У вічі випадковості".

Організатори зібрали експозиціюз робіт різних незнайомих між собою художників, яких об'єднав проект та бажання творити.

В кінці 2012 року відома телеведуча Слава Фролова заснувала проект підтримки молодого мистецтва України Slava Frolova-Group. Проект складається з Благодійного фонду підтримки і розвитку молодого мистецтва України, Спілки молодих художників та компанії по організації виставок, вернісажів, фестивалів.

Виставка у Львові – продовження мистецьких заходів, що пройшли у столиці.

"У нас немає обмеження по віку, у нашому розумінні молодий – це невідомий художник, який хоче донести свої твори до загалу. Основна ідея - це підтримка талановитих художників, які хочуть присвятити себе виключно мистецтву, їх просування, популяризація, виставкова діяльність. З іншого боку, це створення нового для України формату арт-менеджменту, а також навчання, практика і працевлаштування відповідальних менеджерів, які готові присвятити себе служінню мистецтву. Приємно спостерігати, як художники після наших групових виставок доростають до персональних виставок, наприклад, це Марта Грицик, Богдан Кухарський , Олесь Панчишин та багато інших", - каже Слава Фролова на відкритті заходу.

Щоб взяти участь у виставці художники надавали свої роботи на огляд, організатори вибирали одну або кілька найкращих.

Митець Богдан Кухарський співпрацює із проектом уже більше півроку, його роботи виставляли у Києві.

"На виставку відібрали десяток моїх керамічних робіт та дерево-інсталяцію. Із організаторами приємно працювати. Помітно, що вимоги до робіт щоразу зростають". – каже митець.

Участь у виставці взяли півсотні художників, більшість із них – львівяни. Триватиме виставка у Львівському Палаці мистецтв до 25 липня.

Зараз ви читаєте новину «Молоді художники показали у Львові свої роботи завдяки Славі Фроловій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі