четвер, 12 квітня 2012 19:21

Краще б він не приїжджав – львів'яни про Януковича

Сьогодні через приїзд Віктора Януковича у палац Потоцьких на зустріч президента з львівською інтелігенцією, громадян не пропускали на вулицю Коперніка.

Вхід на вулицю з обох сторін був перекритий двома рядами міліціонерів, а попереду ще стояв ряд невідомих у цивільному. Нікого з людей не пропускали ні додому, ні на роботу.

Чоловіки у цивільному називалися міліціонерами, говорячи, що виконують наказ керівництва. Однак показувати посвідчення відмовилися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович у Львові хвалився і заважав людям

"Я тут орендую квартиру, - розповів Віталій Стрижень. – Зараз іду з навчання додому. Хочу попасти, а ці люди мене не пропускають. Говорять, щоб я їм показував договір оренди квартири, тоді пропустять. Краще б цей Янукович узагалі не приїжджав".

Автор: Євген БОРІСОВ
  Під час приїзду Віктора Януковича до Льовову 12 квітня міліціонери не пропускали львів'ян до їхніх будинків та офісів
Під час приїзду Віктора Януковича до Льовову 12 квітня міліціонери не пропускали львів'ян до їхніх будинків та офісів

Крім простих людей, зайти на вулицю Коперніка не давали навіть депутатам обласної ради. У Андрія Корната офіс поруч із палацом Потоцьких, проте його 20 хвилин не пропускали, поки до депутата не підійшли журналісти.

"Найбільше нервує те, що ніхто не попереджав про такий "бєспрєдєл", - говорить Максим Козак. – Вийшов із офісу на обід, а назад потрапити не можу".

Зараз ви читаєте новину «Краще б він не приїжджав – львів'яни про Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі