четвер, 12 квітня 2012 17:48

Янукович у Львові хвалився і заважав людям
16

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні президент Віктор Янукович у Львові відкривав аеропорт імені Данила Галицького.

На урочистому вікритті були також присутні Мішель Платіні, Борис Колесніков, Маркіян Лубківський та Ганна Герман.

По прибуттю, Янукович разом із Мішелем Платіні розрізали символічну срічку та пройшлися двома поверхами нового аеропорту.

"Цього року ми відкрили чотири міжнародні аеропорти в Україні, - сказав президент. - Ми обіцяли УЄФА зробити це і ми своє слово стримали. Нашим пріоритет і надалі залишається притримуватися свого слова. Насправді, роботи в Україні ще досить багато. Я впевнений, що навіть в останню ніч ми ще прибиратимемо, очікуючи гостей до Євро-2012", - виголосив урочисту промову президент.

Аеропорт ім Данила Галицького має 2 термінали, він здатний приймати близько 2000 пасажирів за годину. Після реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорт може приймати літаки класу "Б" - "Боінг 767" та "Аеробус 330". Аеропорт пройшов 4 тестування, останнє 5-е пройде у травні.

Крім того, сьогодні президент України Віктор Янукович зустрічався із львівською інтелігенцією. Зустріч проходила у палаці Потоцьких.

Через це багато львів'ян не змогли вчасно попасти на роботу, бо вулиця Коперника, на якій знаходиться палац, була повністю перекрита міліцією. Дві шеренги правоохоронців у формі і ще одна, - людей у цивільному, - не пропускали до штабу навіть одного з депутатів обласної ради. Тільки після того, як подія привернула увагу журналістів, депутата-рухівця Андрія Корната пропустили через кордон міліції.

Скарижились й інші мешканці Львова, наприклад Марію Гудзь через шеренгу правоохоронців випустили з офісу, але назад пускати не поспішали. Відтак, львів'янці довелось телефонувати по допомогу до свого керівника.

Зараз ви читаєте новину «Янукович у Львові хвалився і заважав людям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі