середа, 13 листопада 2013 23:37

Кохання, мольфари і голі груди — на екрани виходять "Тіні незабутих предків"
14

2 роки тривала робота над українським містичним трилером Любомира Левицького "Тіні незабутих предків". 14 листопада відбудеться прем'єра стрічки у столичному кінотеатрі "Україна".

За сюжетом на студентів полює злий дух, який збирається відкрити Книгу Тіней і випустити на волю усіх карпатських демонів. Для цього йому потрібен магічний амулет Згарда, що захований біля серця героя Івана, якого зіграв Дмитро Ступка.

Йому дісталася роль невпевненого студента з феноменальною пам'яттю, який закохується в недоступну для нього красуню.

- Це Анжела. Вчора вона кинула свого дружка-футболіста. Спалила на гарячому, - каже Вані друг Вова, роль якого виконав Паша Лі. Хлопець раніше грав у першій стрічці Левицького "Штольня".
- А ти звідки знаєш? Facebook?
- Бамбук, чувак! Гуртожиток.

У стрічці багато сучасних молодіжних жартів: цитування "Давай, до свиданья!", тампони у розбитому носі Паші Лі, героїня Марини Шако бігає лісом у туфлях від Christian Louboutin, замотаних у пакети, щоб не пошкодити. Також не обійшлося без легкої еротики, акторки з'являються у білизні, а та ж Марина Шако роздягається до стрінгів, кілька секунд у кадрі помітно її оголені груди.

В одній зі сцен герой Дмитра Ступки дивиться порно і мастурбує.

- Як ви налаштовувалися на цю сцену? - запитують журналісти в актора.

- А шо там настроюватись, ми ж хлопці, я вас прошу, - віджартовується Ступка.

У стрічці злий дух перевтілюється у людину, тому в нього виростають довгі зелені нігті, очі повністю заливає чорним кольором, а обличчя стає схожим на вампірів і демонів з американських серіалів початку 2000-х "Баффі переможниця вампірів" та "Всі жінки відьми".

"Тому що це тупе тінейджерське кіно, - жартує режисер Любомир Левицький. - Таких фільмів має бути десятків у рік. Це жанрове кіно. Воно для побачень, гарно провести вихідні, отримати настрій, пожити одну годину цим фільмом і забути. Тільки так запрацює машина і у нас з'являться зірки."

На його думку, українських режисерів тягне знімати арт-хаусне кіно, яке надто депресивне.

"Показують соціальну тематику, показують цю чорноту, "чорнобилі". Треба відпустити все те, що було, хай іде собі, а починати нову гарну країну. Якої ми її побачимо, така вона і стане, - пояснює режисер, -  В кожній країні є своя культура. Питання, як ми її показуємо. Можна зробити шароварщину і кіно з народними піснями. Мені хотілося, щоб це виглядало модно, щоб наша історія була обгорнена палітуркою для молоді."

За його словами на ролі головних 8-ми акторів кастинг пройшли 12 тисяч людей з усієї України.

"Я зовсім випадково вирішив помірятися силами з тим мужиком із сокирою. Мене вистачило на 15 секунд. І мене відвезли додому," - розповідає про свою роль агресивного футболіста Артура Богдан Юсипчук.

Бюджет стрічки 877 тисяч доларів. Фільм інвестували приватні кінокомпанії. Реліз фільму переносили тричі. "Тіні незабутих предків" покажуть близько в сотні кінотеатрів України, з 2014-го у Росії, Казахстані та Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Кохання, мольфари і голі груди — на екрани виходять "Тіні незабутих предків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі