понеділок, 24 червня 2013 12:16

Ілларія планує їхати на Євробачення-2014 із піснею, як у Руслани

Українська співачка ILLARIA (Катерина Прищепа), півфіналістка проекту "Голос країни-2", планує заспівати на Євробаченні-2014 етно-рокову пісню з елементами електро.

Про це вона розповіла у коментарі Gazeta.ua.

"Я дуже вболівала за Злату Огневич на Євробаченні-2013. Вона співачка високого рівня. Ми з нею навчалися разом в інституті. Дуже її поважаю і вважаю, що вона гідно представила Україну", – зазначила Ілларія.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

Вона поділилася, що планує взяти участь у відборі на Євробачення-2014, щоб представити Україну.

"Я вже думаю, що це може бути за пісня чи шоу. Молю Бога, щоб він допоміг мені написати відповідну композицію, – говорить співачка. – Цей номер має асоціюватися з тим баченням України, яке я відчуваю. Я думаю, що я б зробила схоже, як було у Руслани – заспівала українською та англійською мовами. Це чудова ідея – поєднання мов і культур. Для того, щоб представити красу своєї мови, і щоб люди з усього світу могли зрозуміти, про що йдеться у цій пісні. Бо це, у першу чергу, європейський конкурс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олег Скрипка часто дає поради, але я роблю по-своєму" - Ілларія

Виконавиця переконана, що переможна пісня має бути органічною.

"Це буде не лірична пісня. Я б у неї вклала усю свою експресію, почуття. Може, ця пісня поєднає декілька стилів. Щось потужне, можливо, етно-рок із елементами електрики. Але не знаю, може, у мене народиться якесь "фьюжин", побачимо", – додала Ілларія.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

Нагадаємо, у цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення-2013 українка Злата Огневич посіла третє місце. А перемогу здобула представниця Данії Еммеліе де Форест із ритмічною піснею "Only Teardrops", яку виконала босоніж.

Зараз ви читаєте новину «Ілларія планує їхати на Євробачення-2014 із піснею, як у Руслани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі