пʼятниця, 21 червня 2013 23:45

Ілларія представить кліп на нову пісню "Не відпускай"

Українська співачка ILLARIA (Катерина Прищепа), екс-підопічна Олега Скрипки на "Голосі країни-2", у липні представить кліп на власну пісню "Не відпускай".

Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"У мене був перший сольний альбом ще до проекту "Голос країни". Зараз його перевидаю із доданням бонус-треків. Також восени презентую нову платівку альбом- збірку з моїми обробками обрядових пісень, які будуть у календарному порядку", – зазначила співачка.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

За її словами, у липні буде презентація нового кліпу на пісню "Не відпускай".

"Кліп уже змонтований і наводяться "останні штрихи". Сюжетом кліпу є історія дитячого кохання. Головна роль у рудоволосої дівчини, заради якої я перефарбувала волосся. Акторку до кліпу підбирали дуже довго, поки режисер не побачила її у метро. Насправді у нас багато спільного, – розповідає виконавиця. – Сподіваюсь, це буде такий хіт, як і пісня "Океан Ельзи" майже з однойменною назвою – "Відпусти". Але моя пісня більш світла і жіночна про протилежні почуття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олег Скрипка часто дає поради, але я роблю по-своєму" - Ілларія

Ілларія поділилася, що восени планує сольний концерт у столиці.

"Я майже кожного місяця маю концерти, причому різні. Нещодавно виступала на день Києва у ретро-стилі. У жовтні чи листопаді має бути "сольник" у Києві на підтримку мого нового альбому. Можливо, співатиму і в інших містах. Думаємо про турне по містах України", – наголосила вокалістка.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

Вона також запросила на концерт "Русальна неділя", що відбудеться 23 червня у столичному клубі.

"На Трійцю маю виступ із купальськими піснями і народними наспівами. Ця дата (за старим стилем) співпадає з язичницьким Івана Купала. Під час виступу я співатиму народні обрядові пісні, що увійшли до нової збірки", – додала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ілларія представить кліп на нову пісню "Не відпускай"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі