Ексклюзиви
пʼятниця, 21 червня 2013 15:11

"Олег Скрипка часто дає поради, але я роблю по-своєму" - Ілларія

Відома українська співачка ILLARIA (справжнє ім'я – Катерина Прищепа) готується до виступу на фестивалі, що проходить у м. Ірпіні. Вона є хедлайнером концерту, виступатиме останньою.

У 2012 році співачка взяла участь у другому сезоні співочого талант-шоу "Голос країни" у команді Олега Скрипки, де дійшла до півфіналу.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

"Після закінчення шоу мало що змінилося. Моє життя, як рухалось у певному напрямку, так і продовжує пливти у стрімкому потоці. Хіба лише набуло прискорення, – говорить виконавиця. Вона одягнена у довгу блакитну сукню, на шиї намисто із різних камінців. – До проекту я активно займалась музикою, у мене були свої музиканти, сольний альбом. Зрештою, плани на майбутнє. А у проекті я набула досвіду і впевненості. У першу чергу, зрозуміла, що моя музика цікава. Я перестала боятись слова "неформат". Людям подобається, що я роблю і це додало мені сил та наснаги".

У вашій творчості бере участь екс-тренер Олег Скрипка?

"Ми з ним підтримуємо гарні відносини. Нещодавно ходила на фінал "Голос країни – 3", де ми спілкувалися. Інколи ми співаємо дуетом, ходимо на концерти один до одного. У мене ніколи не було продюсера, Олег теж ніколи не намагався ним стати. Просто він мене підтримав на проекті, запросив на фестиваль "Країна мрій" і на інші заходи, де я залюбки брала участь та творчо експериментувала. Олег приходить на концерти, дивиться, що я витворяю на сцені. Він рідко критикує, але часто дає дуже хороші поради, настанови. Але я дівчина, тому послухаю, але зроблю по-своєму", – посміхається співачка, поправляючи при цьому волосся.

Нещодавно закінчився третій сезон проекту "Голос країни". Як ви оцінюєте переможницю? За кого вболівали?

Анна Ходоровська – хороша дівчина. Але я вболівала за іншого конкурсанта – Ото Немсадзе. Я його дуже підтримувала. Мене збентежило, що багато українців відкрито говорили, що лише громадянин України повинен стати "Голосом країни". Я вважаю, що це не важливо. Якщо він співає українською і прославляє нашу країну, то не потрібно звертати увагу, що у нього написано у паспорті. Дуже багато є українців, які не патріоти. На такому творчому конкурсі має місце лише музика і здатність виконавця співати українською.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

Чи хотіли би поспівати дуетом із Ото Немсадзе?

Ми з ним подружилися. Він приходить на мої концерти. Я б із задоволенням із ним заспівала. Думаю, це була б грузинська пісня. Люблю співати пісні культур різних народів. Можливо, це був би симбіоз української і грузинської музики.

Ви самі пишете пісні?

Так, усі пісні або мого авторства, або власне аранжування народних пісень. Пишу, коли Бог дає. Пісня – це ніби народження дитини. От пісню "Мантра" я написала, поки відчиняла двері у квартирі.

Плануєте своєю музикою підкорювати інші країни? Вас уже запрошували виступати за кордоном?

Скоро їду до Греції. Буду поєднувати відпочинок і дослідження грецької культури. Це буде закрита вечірка. А потім лечу до Казахстану, де співатиму на День незалежності України. Це міжнародний етно-фестиваль, що проходитиме у горах. Організатори мене символічно запросили представити культуру України у день нашого національного свята, де я буду хедлайнером на закритті. Моя програма триватиме півтори години.

Автор: Фото: Юлія РУДЕНКО
 

Як рідні відносяться до вашої творчості? Підтримують?

Вони мене знають і люблять. І розуміють, що мене змінити неможливо, бо з дитинства маю дуже впертий характер. Вдома я, як усі: готую, мию посуд, прибираю. Але у своїй справі керую тільки сама.

Як змінилося ваше особисте життя після популярності?

У мене багато прихильників, які пишуть щовечора. Хтось пише вірші чи навіть присвячує казки. Я ввічливо відповідаю, але до своїх душевних справ відношусь нелогічно. Поки що моє серце відкрите для великого кохання.

Зараз ви читаєте новину «"Олег Скрипка часто дає поради, але я роблю по-своєму" - Ілларія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути