вівторок, 12 березня 2019 13:29

Гурт The Hardkiss представив кліп на пісню "Серце"

Автор: tsn.ua
  Гурт The Hardkiss випустив кліп на пісню "Серце". У кадрі танцює солістка Юлія Саніна
Гурт The Hardkiss випустив кліп на пісню "Серце". У кадрі танцює солістка Юлія Саніна

Гурт The Hardkiss представив кліп на пісню "Серце". Композиція входить до альбому "Залізна ластівка", що вийшов у вересні минулого року.

"Кліп ми хотіли зробити мінімалістичним, але при цьому емоційним та виразним, - каже співрежисер Валерій Бебко. Знімав кліп разом із солісткою колективу Юлією Саніною. - Плюс ми вирішили показати те, чого від The Hardkiss точно ніхто не очікував - це танець. Що може бути більш емоційним і при цьому лаконічним?"

Зйомки проходили біля руїн скельного монастиря в селі Субіч Кам'янець-Подільського району Хмельницької області. У кадрі Юлія Саніна танцює у стилі контемпорарі. Хореограф-постановник - Марина Кущова.

"Не було завдання виглядати й танцювати гарно, хотілося виглядати дивно та при цьому ніжно, - говорить Саніна. - Ми хотіли максимально близько передати настрій пісні. Стан, коли людина збирає всі сили, які залишилися, аби сказати іншій: "Я відпускаю тебе, щоб ти міг літати й жити кращим життям". Слава Богу, мені не доводилось переживати ці почуття. Але мені здається, що це неймовірно самовідданий вчинок - відпускати, коли сильно кохаєш".

"Залізна ластівка" - третій студійний альбом групи The Hardkiss. Складається із 13-ти пісень і чотирьох віршів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли гуцульську пародію на пісню MARUV

Юлія Саніна та Валерій Бебко заснували гурт The Hardkiss у Києві 2011 року. Нині до складу колективу входять солістка Юлія Саніна, гітарист, режисер і креативний продюсер Валерій Бебко, барабанщик Kreechy та бас-гітарист Клим Лисюк.

Зараз ви читаєте новину «Гурт The Hardkiss представив кліп на пісню "Серце"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі