понеділок, 04 серпня 2014 15:37

Гіркін заявився у Донецьк: увесь вечір безпощадно пив горілку

Гіркін заявився у Донецьк: увесь вечір безпощадно пив горілку
Фото: prikolnovosti.com

Російський диверсант Ігор Гіркін заявився у Донецьк. Про це каже радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Ватажок донецьких терористів Гіркін у супроводі своїх поплічників весь вечір перебував у кафе на перехресті проспекту Гурова та бульвару Пушкіна у Донецьку, де пив горілку з офіцерами ЗС РФ", - розповів Шкіряк.

За його словами, терористи оточили півкварталу. "Є інформація, що у "Стрєлка", як і у Болотова, почалися серйозні проблеми з алкоголем. Напевно, це відчуття безвиході в його становищі", - заявив Шкіряк.  

Він каже, що Гіркін "або потрапить у полон чи буде знищений силами АТО, або його вб'ють за наказом Путіна, який уже отримано".

"Наразі він ще потрібен Кремлю як стримуючий фактор і рашистський "прапор" ДНР, але як тільки буде зручна нагода, його приберуть. Мертвий "борець" за міфічну "Новоросію" для путінської пропаганди набагато цікавіший, ніж живий свідок і учасник злочинів. Мабуть, "Стрєлок" це відчуває, от і запив з горя", - сказав радник.

 

Зараз ви читаєте новину «Гіркін заявився у Донецьк: увесь вечір безпощадно пив горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі