пʼятниця, 14 липня 2023 04:50

Герої вмирають: українська військова випустила моторошний кліп про війну

Герої вмирають: українська військова випустила моторошний кліп про війну
Анастасія Шевченко нагадала, якою ціною Україна виборює перемогу. Фото: Скріншот

Українська військова та співачка Анастасія Шевченко під псевдо "Стасік" випустила нову пісню "Герої вмирають".

Цією роботою вона нагадала, якої ціною дається Україні визволення окупованих територій. Відео опублікували на YouTube.

"Ми всі це знаємо, але це треба сказати вголос. Герої вмирають. Вони помирають за нас", – написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтерв'ю із Зеленським, записане в метро, номінували на премію Еммі

Крім цього вона випустила моторошний кліп, який посилює враження від тексту. Авторкою кліпу стала режисерка Ганна Бурячкова.

"Герої не вмирають" – українське військове гасло. Воно підтримує бойовий дух і нагадує про присутність полеглих у наших серцях і в нашій памʼяті. Але ми маємо дивитися правді в очі. У реальності герої помирають. Цієї конкретної людини або іншої більше не існує, на її місці буде лише чорна порожнеча. Тому гасло має лишатися гаслом, але ми завжди маємо тримати на умі, що герої вмирають, і вони помирають за нас. Тож на нас тепер лежить обовʼязок жити достойно і боротися з ворогом так, як боролися заради нас", – нагадала співачка.

До війни Росії проти України Шевченко була акторкою Центру сучасного мистецтва ДАХ. У 2013−2014 роках стала активісткою Євромайдану та Революції Гідності. З початком бойових дій на сході України стала стрільчинею-санітаркою та інструкторкою. Повернулась з фронту через стан здоров'я.

У 2016 році вона випустила першу пісню "Через хміль". Загалом, в неї є шість треків. Зокрема "Ніж", "Бій з тінню", "Колискова для ворога", "Не відводь очей".

Зараз ви читаєте новину «Герої вмирають: українська військова випустила моторошний кліп про війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі