середа, 23 серпня 2023 09:42

Фатальна помилка. Фестиваль у Варшаві, на якому мали виступати українські зірки, скасували через спонсорів з РФ
8

Музичний фестиваль Easy Busy Fest, який мав відбутися 26-го серпня у Варшаві, скасували через двох російських спонсорів. На заході мали виступати Океан Ельзи, The Hardkiss, Alyona Alyona та інші зірки.

Виявилось, що серед спонсорів події є MixMerkt та Monolith – бренди, що належать вихідцям із Росії. Про це повідомила лідерка української діаспори в Польщі Наталя Панченко у Facebook.

Автор: Скріншот
 

Спочатку організатори Easy Busy Fest запевняли, що група Monolith лише частково оплатила їм зовнішню рекламу й ніякого відношення до фестивалю не має.

Автор: Скріншот
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес довів матір до сліз новим треком

Але після того, як артисти українського шоу-бізнесу один за одним почали відмовлятися від участі в фестивалі – захід скасували.

Автор: Скріншот
 
Автор: Скріншот
 
Автор: Скріншот
 

"Перед усіма ми хочемо вибачитись за нашу фатальну помилку, а саме за недосконалу перевірку спонсорів. У жодному разі ми не знімаємо з себе відповідальність за цю ситуацію", – зазначили організатори.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Easy Busy Fest (@easybusyfest)

У свою чергу Панченко наголосила, що основна причина скасування фестивалю – адекватність і чітка позиція наших зірок.

"Відмінити виступ за 4 дні до фестивалю в рік, коли не так багато платних виступів – це, повірте, не легке рішення для виконавців. І воно однозначно заслуговує поваги", – написала вона.

Раніше співак Макс Барських відмовився виступати на фестивалі Summer Fest 2023 у Молдові. Він заявив, що не буде співати на одній сцені з російськими виконавцями. Зокрема йшлося про Валерія Меладзе. Причиною стало те, що останній досі не визначився зі своєю позицією щодо війни в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Фатальна помилка. Фестиваль у Варшаві, на якому мали виступати українські зірки, скасували через спонсорів з РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі