вівторок, 13 серпня 2024 10:32

Джеймс Кемерон розкрив перші подробиці нової частини "Аватара"

Джеймс Кемерон розкрив перші подробиці нової частини "Аватара"
Режисер "Аватара" Джеймс Кемерон разом із зірками фільму Зої Салдана та Семом Вортінгтоном на D23 Expo офіційно оголосили назву третього фільму серії. Фото: 20th Century

У США режисер Джеймс Кемерон офіційно оголосив назву третього фільму серії "Аватар".

Разом із зірками фільму Зої Салданою та Семом Вортінгтоном на D23 Expo він поділився концепт-артами фільму, пише Variety.

"У новій стрічці "Аватар: вогонь і попіл" ви побачите багато нового на Пандорі. Це захоплива пригода вразить ваші очі. Але вона також має високі емоційні ставки. Ми заходимо на складну територію для всіх персонажів, яких ви вже знаєте і любите", - сказав Кемерон.

На концепт-артах можна побачити Нейтірі (Салдана) верхи на баньші, гігантські повітряні кораблі та нових персонажів - Людей Попелу. Ці нові На'ві вкриті примарним попелом і носять маски, танцюючи навколо велетенського багаття.

Кемерон знімав "Вогонь і попіл" одночасно з "Аватар: шлях води", який вийшов у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обігнав "Месників": фільм 2009 року став найкасовішим в історії

"З'являться нові персонажі, один із яких, я впевнений, вам сподобається. Або ви його зненавидите. У цьому фільмі до акторського складу приєднуються Уна Чаплін ("Гра престолів"), яка зіграє лідерку Людей Попелу - Варанґ, а також Девід Тьюліс і Мішель Єо", - сказано в повідомленні.

Разом із Вортінгтоном та Салданою повертаються також Сігурні Вівер, Стівен Ленг, Кейт Вінслет, Кліфф Кертіс та інші актори з попередніх частин.

"Шлях води" та "Вогонь і попіл" були написані Кемероном разом із Ріком Джаффою та Амандою Сільвер. Спочатку це мав бути один фільм, але під час написання Кемерон вирішив розділити історію на дві частини через великий обсяг матеріалу.

Сиквел "Аватара" став першим блокбастером, до роботи над яким вирішили повернутися після початку пандемії. Вихід фільму "Аватар 2" був запланований на 17 грудня 2021 року. Кемерон працює над чотирма продовженнями, які мають виходити кожні два роки з 2021-го до 2027 року.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Кемерон розкрив перші подробиці нової частини "Аватара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі