вівторок, 30 травня 2006 16:45

Дочка Тимошенко сфотографувалась для модного журналу

 

Дочка лідерки БЮТ Юлії Тимошенко Женя Карр сфотографувалась для журналу Pink. У виданні повідомили, що обрали  її як зірку.

- Ми самі вибираємо одяг для дівчини на обкладинці. І практика оплати не вітається. Ми обираємо дівчат на обкладинки – серед українських зірок, відомих людей, - сказали у журналі.

Крім фотосесії Pink також надрукував інтерв"ю з Женею Карр. Дочка Тимошенко розповіла, що в неї було важке дитинство.

- Думаю, мій характер загартовувався в Англії, - сказала Карр.

Школа, в якій вона навчалася, знаходиться у маленькому англійському містечку Регбі і вважається однією з найпрестижніших шкіл змішаного типу у Великобританії. Тобто у ній навчаються і хлопчики, і дівчатка, хоча так було не завжди. До 1993-го ця школа була суто хлопчача. Тому, мабуть і правила в ній такі суворі.

- Ми там навчалися і жили. Для того, щоб вийти у місто, треба було розписатися у спеціальній книзі, - розповідає Женя і додає, що часу їй вистачало лише на навчання.

Каже, найважчими були перші два роки – "ніхто не знав, що за країна така - Україна".

- Я взагалі була першою людиною зі Східної Європи. Та ще й не дуже добре розмовляла англійською, не знала різних культурних дрібниць... Наприклад, які вони серіали дивляться, які бойз бендс люблять, жаргон. Всі про щось говорять, а ти й гадки не маєш. Для підлітків такі речі дуже важливі, - поскаржилася вона.

Від таких умов у дівчини почалася депресія, а коли стало "зовсім погано", вона прийшла до виховательки і сказала: "Не можу більше тут знаходитися". На що почула: "У тебе є 2 варіанти – поїхати або боротися". Женя виявилася міцним горішком. Подумала: "Треба боротися" і лишилася.

- А взагалі в нас було багато дівчат, які не витримували і тікали. Думаю, тому що нас сильно обмежували у свободі, - додає Тимошенко-молодша.

Але згодом все налагодилося. Женя здружилася з багатьма однолітками, хоча "взаєморозуміння ніколи не було".

- Я ділилася з однокласницями секретами макіяжу і допомагала багатьом у навчанні, особливо в математиці та історії мистецтв, а вони вчили мене своїм традиціям, гумору і тому, наскільки внутрішній світ людини важливіший, ніж зовнішність, - розповіла вона.

Також виявилося, що саме у місці навчанні доньки Тимошенко винайшли гру "регбі", яка є дуже популярною в Англії. Хоча Женя її не любить.

- Якось зіграли з дівчатами, але не пішло. Це найбільш фізично незахищена гра, для справжніх сміливців. У нас півшколи ходило на милицях після чергового матчу. Набагато краще було вболівати за своїх, - сказала вона.

- Найбільше мені подобається хокей на траві. Грала так, що всі ноги були у синцях... А ще виступала за шкільну команду з плавання, - зізнається донька лідерки БЮТ.

Після школи Женя переїхала до Лондона. Там вона навчалася у Лондонській школі економіки. Каже, це найкраща школа для вивчення економіки і політики. Відома тим, що у ній вчився Сорос, а директором є один з радників англійського прем"єра Тоні Блера.

- Щоб не відчувати себе самотньо у Лондоні, я запросила пожити зі мною моїх друзів з пансіону. І ми з моїми шкільними подругами жили разом цілий рік. Було чудово! Після пансіону мене просто захлинула хвиля свободи!, - розповіла Тимошенко-молодша.

Вона зізналася, що у цей період життя практично весь час байдикувала і розважалася.

- Через те, що іспити в університеті тільки раз на рік, літом, півроку можна було нічого не робити. Тому ми одразу з дівчатами почали шукати місця, куди ходить розважатися молодь, і потім обов"язково там "відмічались", - каже Женя і додає, що у перший рік навчання такий бурний відпочинок позначився на її заняттях.

Також донька Тимошенко розповіла про свою першу зустріч з Шоном.

- Вперше я побачила його зі спини. Довге волосся, татуювання..., - згадує Женя. Потім було багато романтики, але найбільше вона запам"ятала, як Шон запросив її на зліт байкерів. "Я відмовилася, тому що вважала це небезпечною витівкою. Тоді він образився: "Ти що ! Байкери – найнадійніші люди. Це моя сім"я. Якщо хочеш познайомитися - приїжджай".

І вона приїхала. "Ми одразу сіли на мотоцикл – навіть поговорити не встигли", - розповідає вона, а потім додає, що після цього закохалася в байкерів, бо вони "особливі люди".

- Незважаючи на те, що я прожила в Англії 10 років, ця країна залишилася для мене чужою... Коли зустріла Шона, сиділа "на чемоданах", збиралася їхати додому назавжди. Я сказала йому про це. Перед моїм від"їздом ми разом поїхали у Прагу на концерт "Металіки". А після Праги ми розлучилися. Я сказала: "Якщо хочеш – приїжджай в Україну"...

І він приїхав. Сказав: "Будемо жити, як будемо. Головне те, що ти підтримуєш свою маму".

Женю зовсім не турбує той факт, що в її чоловіка є донька від першого шлюбу.

- Я з самого початку знала, що в нього є донька. Але для мене це не має жодного значення, - сказала вона.

Водночас мати Жені, Юлія Володимирівна, до знайомства з доньчиним хлопцем не схвалювала їхніх стосунків з Шоном, бо він – байкер.

- Але коли мої батьки познайомилися з ним ближче, то зрозуміли, чому я зробила такий вибір, - додала Женя.

Вона розповіла, що хотіла б попрацювати "на благо України", "вивчити помилки і досягнення інших країн, зробити щось корисне для суспільства".

- Хотілося б промоутувати сучасне українське мистецтво за кордоном. Ще хотілося б мати галерею, де можна було б виставляти не лише український art, але й обмінюватися роботами художників з іншими галереями, - сказала вона, пише ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Тимошенко сфотографувалась для модного журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі