четвер, 17 серпня 2006 10:12

Для гостей Сорочинського ярмарку побудують готельний міні-комплекс

Компанія-організатор проведення Сорочинського ярмарку має намір до Різдвяних свят 2007 року побудувати готельний міні-комплекс на 200 місць.

Комплекс планують звести поблизу Спасо-Преображенського храму села Великі Сорочинці (Полтавська область). Для цього вже придбано 2 гектари землі. Про це розповіла директор компанії "Сорочинський ярмарок" і керівник проекту Світлана Свищева. За її словами, у новому готелі зможуть розміститися гості ярмарку, який заплановано проводити і на Різдво.

Цього року на ярмарку, який триває з 16 по 20 серпня, представлені вироби близько 300 майстрів народних промислів, 300 промислових підприємств і близько 700 приватних підприємців. На ярмарку також буде проведено аукціон із продажу 30 породистих скакунів.

На ці дні до Великих Сорочинців з"їхалися представники 25 закордонних посольств для налагодження ділових контактів.

Президент Віктор Ющенко також заявляв про намір 17 серпня взяти участь в урочистому відкритті щорічного Сорочинського ярмарку, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Для гостей Сорочинського ярмарку побудують готельний міні-комплекс ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі