пʼятниця, 15 квітня 2011 16:16

"Дівчина Бонда" наклала на себе руки, випивши кислоту

Британська поліція розслідує обставини смерті 65-річної актриси Анджели Скулар, яка знялася у двох фільмах про Джеймса Бонда. За попередніми даними, вона покінчила життя самогубством, випивши кислоту.

Медики прибули в будинок Скулар, розташований на заході Лондона, близько 02:00 в понеділок. Актриса була екстрено госпіталізована, проте лікарі не змогли врятувати їй життя, і ввечері 12 квітня вона померла.

В останні роки Анджела Скулар боролася з раком кишечника. Її чоловік, 86-річний актор Леслі Філліпс, розповів журналістам, що це стало для нього повною несподіванкою.

"Анджела дуже страждала. Рак ослабив її і став причиною безпросвітної депресії. Але я не міг припустити, що вона вирішить піти ось так. Ніч понеділка стала найгіршою в моєму житті", - поскаржився він.

Актори познайомилися в 1976 р., коли грали в одній виставі. П'ять років вони жили разом, доглядаючи за тодішньою дружиною Філліпса Пенні, паралізованою внаслідок інсульту. Після її смерті в 1981 р. Скулар і Філліпс зареєстрували стосунки.

Анджела Скулар знялася у фільмах "Ромео і Джульєтта" (1965), "Грозовий перевал" (1967) та інших. Її найбільш знаменитими кінороботами стали ролі дівчат Бонда в стрічках "Казино "Рояль" (1966) і "На секретній службі Її Величності" (1969). У першій картині вона зіграла разом з Девідом Нівеном, в другій - з Джорджем Лезенбі.

Зараз ви читаєте новину «"Дівчина Бонда" наклала на себе руки, випивши кислоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі