понеділок, 27 жовтня 2008 16:21

Українська дівчина Бонда розповіла про дитинство і чоловіків (ФОТО)
6

Ось і нова дівчина, від якої у Джеймса Бонда піднімається температура - неперевершена Ольга Куриленко.

28-річна Ольга не втрималася, щоб не роздягнутися та показати чудове тіло, яке обов"язково завоює їй армію прихильників після зйомок нового фільму "Квант милосердя".

Секс бомба грає з 40-річним Даніелем Крегом Камілу, жінку, яка мститься за свою вбиту сім"ю.

І вперше за історію фільмів про Бонда, вона не потрапляє у ліжко шпигуна.

Ольга народилася в Україні та виросла у малій квартирі з восьма родичами.

ЇЇ помітив один чоловік у московському метро, відтоді Ольга розпочала кар"єру моделі.

Наступною сходинкою у кар"єрі переїзд до Парижу та декілька рекламних кампаній модної жіночої білизни.

"Це приносило мені гроші, - говорить вона. - Коли я приїхала з України, в мене не було майбутнього, не було грошей , щоб платити за навчання. Тому, коли вони хотіли, щоб я позувала в білизні за 4,000 фунтів стерлінгів, я позувала, тому що доводилося голодувати."

Коли я була дитиною, я не могла собі дозволити найнеобхіднішого. Я не могла носити одяг, який хотіла, взуття, одяг для школи, тому що моя мама не мала на них грошей."

Ольга зі своєю мамою у дуже близьких стосунках, тому пише їй кожного дня. Тратить багато грошей на подарунки, серед яких будинок з машиною.

"Вона цього заслуговує, вона стільки зробила для мене. Можливо, мені не вистачало грошей в дитинстві, але точно ніколи не бракувало любові." - додає Ольга.

"Мій батько з нами не жив, але я можу сказати напевно, що жодного разу мені не здавалося, що когось не вистачає. Гадаю, вона дала мені любові більше ніж можуть дати своїм дітям обоє батьків."

Хоча їй ще немає тридцяти років, Ольга була вже двічі одружена та розлучена. Першим її чоловіком був фотограф Кедрік ван Мол, якого вона називає "майже братом", не зважаючи на їх розрив у 2003 році. Ольга каже, що він був гарним другом і вони ніколи по-справжньому не сварилися, але з часом це стає звичкою і людина вже більше схожа тобі на брата".

Потім Ольга взяла шлюб з американським бізнесменом Даміеном Габріелем у 2006, але через рік вони розірвали стосунки. "Він був дуже ревнивим, а я терпіти не можу ревнощі. Тому мені довелося піти" - пояснює вона.


Чи є на горизонті якийсь чоловік для сексуальної Ольги? "Дякуючи Богу, я вільна. Чоловік мені не потрібен, навіть Джеймс Бонд." - говорить вона, повідомляє DailyStar.

Зараз ви читаєте новину «Українська дівчина Бонда розповіла про дитинство і чоловіків (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі