середа, 10 квітня 2013 11:38

Дитяче Євробачення-2013 відбудеться у листопаді

Автор: Фото: 1tv.com.ua
 
Держкомтелерадіо підготував план заходів з підготовки та проведення 25-30 листопада у Києві дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2013".

Згідно із планом НТКУ здійснить низку підготовчих заходів і забезпечення технічної та організаційної інфраструктури, необхідної для пісенного конкурсу згідно із вимогами Європейської мовної спілки. Планують провести конкурс у столичному Національному палаці мистецтв "Україна". Участь у ньому візьмуть представники з Албанії, Азербайджану, Бельгії, Білорусі, Ізраїлю, Литви, Мальти, Нідерландів, Росії, Швеції, Хорватії та інших країн.

На відміну від Пісенного конкурсу Євробачення, перемога в конкурсі не дає право на проведення наступного конкурсу. Мовник-організатор обирається проведенням тендерного процесу, а рішення виносить Наглядова Рада, до якої входять представники мовників зі всієї Європи. Представники Європейської мовної спілки (ЄМС) дають високу оцінку організації конкурсів "Євробачення" в Україні і впевнені в успішному проведенні конкурсу в цьому році.

Зараз ви читаєте новину «Дитяче Євробачення-2013 відбудеться у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі