понеділок, 15 серпня 2011 10:06

Disney передумали знімати фільм з Джоні Деппом

Disney передумали знімати фільм з Джоні Деппом

Студія Disney призупинила виробництво фільму-блокбастера "Самотній рейнджер". Головні ролі в ньому грають Армі Хаммер і Джонні Депп.

"Самотній рейнджер" повинен був вийти в прокат в кінці 2012 року. Режисером фільму був затверджений Гор Вербінскі, в ролі продюсера виступав Джеррі Брукхаймер. Передбачалося, що картина про техаський рейнджер в масці, стане одним з найбільших проектів студії Disney.

Початок зйомок було призначено на жовтень 2011 року, проте наразі роботи над фільмом відкладені. За однією з версій, причиною відмови від зйомок "Самотнього рейнджера" стало бажання Disney скоротити витрати. Бюджет фільму, за даними Deadlyne Hollywood, становив 250 мільйонів доларів, тоді як студія вимагала скоротити його до 200 мільйонів.

Виконавцем ролі Одинокого рейнджера був затверджений Армі Хаммер, відомий по роботі у фільмі "Соціальна мережа". Джонні Деппу відводилася роль напарника рейнджера індіанця Тінто. Чи буде робота над фільмом відновлено найближчим часом, невідомо.

Самотній рейнджер є популярним американським кіногероєм. Перша поява рейнджера датована 1933 роком, коли вийшла в ефір радіопостановка про пригоди цього героя на Дикому Заході. Згодом було знято кілька фільмів і серіалів про борця зі злочинністю і несправедливістю часів підкорення Заходу США.

Зараз ви читаєте новину «Disney передумали знімати фільм з Джоні Деппом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі