вівторок, 24 травня 2011 17:46

Преса звинуватила Джонні Деппа у зраді Ванессі Параді

Преса звинуватила Джонні Деппа у зраді Ванессі Параді

Французька преса звинувачує Джонні Деппа у зраді коханій і матері його дітей Ванессі Параді. Журналісти навіть припустили, що голлівудський актор кинув французьку артистку заради свого прес-секретаря і особистої представниці Робін Баум.

Підставою для подібного роду припущень став поцілунок 47-річного Деппа з дівчиною, в обов'язки якої входить спростування чуток і пліток про шефа. Як стверджують папараці, поцілунок Джоні і Робін був зовсім не дружнім.

У той час як зірка "Піратів Карибського моря" на людях цілувався зі своєю помічницею на одній з вечірок у Голлівуді, Ванесса з дітьми знаходилася в їхньому маєтку на півдні Франції. Робін же славиться своєю репутацією фатальної красуні, яка вміло розбиває серця чоловіків.

Спійманий на місці злочину Джонні зберігає мовчання, хоча близькі до нього джерела стверджують, що актор кипить від обурення. 39-річна Параді обурена не менше хвилею чуток і поцілунком Деппа. Однак її представник спростовує слова джерела.

"Все це брехня, - категорично заявив представник Ванесси. - У чутках немає жодної краплі правди".

До речі, зовсім нещодавно передовиці ЗМІ облетіла новина протилежна. Депп і Параді вирішили одружитися цієї весни. Вони навіть призначили пишне весільне святкування на травень цього року. Раніше подружжя стверджувало, що їм і так добре живеться разом, без церемоній і умовностей. Джоні і Ванесса і далі б так жили, якби діти акторів не внесли свої корективи в їхній сімейний уклад.

Зараз ви читаєте новину «Преса звинуватила Джонні Деппа у зраді Ванессі Параді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі