середа, 02 лютого 2011 09:43

Джонні Депп стрімко худне заради ролі вампіра

Джонні Депп стрімко худне заради ролі вампіра

Знаменитий голлівудський актор Джонні Депп став буквально танути на очах, суттєво втрачаючи у вазі. Виною тому майбутня робота над новим фільмом, в якому йому незабаром належить зіграти роль вампіра.

"Для більшої відповідності образу Деппу слід якомога сильніше схуднути", - заявив режисер картини і хороший друг зірки Тім Бертон.

За задумом Бертона, Джонні повинен виглядати настільки худим, наскільки це можливо, і до початку зйомок маса його тіла повинна бути максимум 63 кг. В даний час вага актора при зрості 178 см становить близько 70 кг.

Для досягнення поставленої режисером мети Депп п'є велику кількість зеленого чаю і, за деякими даними, їсть фрукти з низьким вмістом фруктози, зокрема полуницю. Такої жорсткої дієти актор буде дотримуватися аж до початку зйомок, які стартують у квітні 2011 року.

Фільм "Похмурі тіні" стане повнометражним рімейком однойменного, популярного в 60-70-х роках ХХ століття серіалу про відьом, перевертнів, привидів, вампірів і всіляку нечисту силу. До того ж Деппу вже неодноразово доводилося співпрацювати з Тімом Бертоном, який відомий своєю схильністю до містики і готики.

Зайнятися роботою над фільмом режисера переконав саме Джонні, який неодноразово говорив про свою любов до даного серіалу і особливо до одного з головних героїв - вампіра Барнабаса Колінса, роль якого він і планує виконувати.

Між тим, днями Депп придбав для своєї сім'ї палац у Венеції за 8,5 мільйона фунтів стерлінгів. Купити його Джонні зважився після того, як провів в італійському місті кілька місяців під час зйомок фільму "Турист". Депп настільки закохався у Венецію, що під час торгів за будинок не залишив жодного шансу навіть арабському принцу.

Росбалт

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп стрімко худне заради ролі вампіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі