понеділок, 13 грудня 2010 17:34

Брати Капранови живуть у триповерховому будинку за $35 тисяч (ФОТО)
5

Письменники Дмитро та Віталій Капранови купили триповерховий будинок під Києвом на Петро-Павлівській Борщагівці за $35 тисяч.

Про це вони розповіли в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Наші дружини-близнючки Інна та Світлана москвички. Ми теж певний час жили у Москві. Але потім вирішили, що нам там робити нічого і треба повертатись в Україну. Продали московську квартиру й мали $35 тисяч. Цього вистачило, щоб купити цей будинок і добудувати його. Це були 90-ті роки. Зараз, певне, за такий тисяч $300-400 просять", - розказали брати Капранови.

У будинку вони живуть разом зі своїми жінками та 4-ма дітьмами.

"Коли доводили будинок до ладу, дизайнерів не наймали. Вони зараз роблять інтер'єри, в яких дуже гарно знімати кіно, але дуже погано жити. У нас переважав практичний підхід. Маємо 8 санвузлів, бо у домі живе 8 людей і вранці кожному треба вмитись. Ще в нас є немодна зараз пральня - пральні машинки й сушилки для білизни знаходяться в окремій, добре вентильованій кімнаті. На вулиці і у вітальні білизна в нас не сушиться", - повідомив Дмитро.

У триповерховому будинку другий і третій поверх займають діти, другий - брати з дружинами. На першому у вітальні Капранови встановили більярдний стіл.

"Ми більярдом пар спускаємо. Коли граєш, більше ні про що думати не можеш. Це такий вид спорту, де алкоголь не заважає, а допомагає. Більяр найкраще під коньячок йде", - додали Капранови.

Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Брати Капранови живуть у триповерховому будинку за $35 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі