понеділок, 13 грудня 2010 14:10

"Цукерки для дітей на свято – це Радянський союз!", - брати Капранови

"Цукерки для дітей на свято – це Радянський союз!", - брати Капранови

Письменники й видавці Віталій та Дмитро Капранови найкращим подарунком для дитини на Святого Миколая та Новий рік вважають книжку.

"Ця проблема стоїть зараз надзвичайно гостро. І справді – все необхідне у дітей вже є, а те, чого немає, коштує занадто дорого, як на кризовий час", – розповіли письменники.

Традиційні цукерки, що ними дітей нагороджує держава, валяються недоїденими аж до лютого, та й час солодких подарунків минув – це у старі радянські часи шоколад був дефіцитом, а зараз його доволі і без будь-яких свят".

23-25 грудня у Києві в експоцентрі "Спортивний" відбудеться ярмарок. Захід повністю присвячений дітям, але навіть дорослі знайдуть для себе щось цікаве. Можна буде не лише придбати дітям найкращі книжкові подарунки, а й запастися гарним настроєм на рік уперед. Новорічну казку створюватимуть письменники, які крім звичних зустрічей з читачами перевтілюватимуться у Діда Мороза, Снігуроньку, і звичайно, Святого Миколая.

За словами організаторів, традиційно захід організований таким чином, що дитину можна буде сміливо залишити на майданчиках майстер-класів хоч на цілий день. Програма майстер-класів широка: каліграфія, екслібрис, монотипії, 3D-листівки, створення абетки з солоного тіста тощо.

До списку традиційних майстрів долучаться нові, які навчать робити ляльки-мотанки та іграшки з бавовни. А спеціальними гостями будуть справжні майстри ялинкових прикрас – вони посвятять у свою справу дітлахів, які зможуть оздобити новорічні іграшки на свій смак.

Ексклюзивна подія ярмарку: вшанування лауреатів ХІІ Всеукраїнського рейтинґу "Книжка року 2010".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Цукерки для дітей на свято – це Радянський союз!", - брати Капранови ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі