середа, 03 лютого 2021 00:45

Анджеліна Джолі знялась у нео-вестерні

Анджеліна Джолі знялась у нео-вестерні
У стрічці "Ті, хто бажають мені смерті" Анджеліна Джолі зіграла пожежницю, яка рятує підлітка від вбивць, що переслідують його. Дія відбувається в штаті Монтана, хоч знімали в Нью-Мексико. Фото: Instagram

Американська актриса Анджеліна Джолі зіграла головну роль у трилері "Ті, хто бажають мені смерті". Позиціонують як гостросюжетний нео-вестерн. Зняли за романом Майкла Корити 2014-го.

14-літній підліток стала єдиним свідком вбивства. Ховається в диких лісах штату Монтана. Їй допомагає пожежниця. Героям належить ховатися не тільки від найманців, але пожежі, за сюжетом.

Режисер - Тейлор Шерідан. Також ролі виконували зірка "Людей Ікс" Ніколас Голт, Джон Бернтал з серіалу "Ходячі мерці" та Ейдан Гіллен з "Гри престолів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австралійське кіно покажуть безкоштовно

Фільм зняли ще 2019-го, перенесли прем'єру через пандемію коронавірусу. Вона відбудеться на платформі HBO Max, 14 травня 2021 року.

Анджеліна Джолі продає картину Вінстона Черчилля за рекордну суму. Він написав полотно під час Другої світової війни та подарував президенту США Франкліну Рузвельту.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі знялась у нео-вестерні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі