вівторок, 02 лютого 2021 14:16

Австралійське кіно покажуть безкоштовно

Австралійське кіно покажуть безкоштовно
Британський актор індійського походження Дев Пател у фільмі "Лев" зіграв хлопця зі штату Мадх'я-Прадеш в Індії, який загубився у віці 5 років і потрапив у місто Калькутта. Згодом його всиновлює подружжя з Австралії. Намагається знайти своїх біологічних батьків, за сюжетом. Фото: twitter.com

4 фільми увійшли до програми онлайн-фестивалю "Кенгуру Фест". Огляд сучасного австралійського кіно проходить на платформі "Віртуальний кіноклуб".

"Лев"

Головна подія - мелодрама режисера Ґарта Девіса, яка 2017-го отримала 6 номінацій на премію "Оскар", зокрема "найкращий фільм". Головні ролі виконали Дев Патель, Руні Мара та Ніколь Кідман.

Розповідає правдиву історію Сару, який у 5-річному віці сів не на той потяг і поїхав на інший кінець Індії за тисячі кілометрів від дому. Через 25 років, вихований прийомними батьками в Австралії, він вирішує знайти свою сім'ю, озброївшись спогадами з дитинства та мапами Google Earth, за сюжетом.

"Вижити в глушині"

Робота інструктора з виживання та шукача пригод Майкла Аткінсона. Зафільмував свою подорож глушиною Австралії. Хоче перевірити, чи вдасться йому вижити без команди та звичних засобів комунікації і дістатися до цивілізації самотужки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каннський кінофестиваль знову перенесли

"2040"

Оптимістичний погляд на близьке майбутнє Землі. Режисер Деймон Ґамо подорожує найвіддаленішими куточками Землі та бере інтерв'ю у спеціалістів різних галузей, що працюють над вирішенням глобальних проблем. Досліджує, як виглядатиме майбутнє 2040 року, якщо використовувати доступні людству сучасні екотехнології для покращення життя на планеті, а не подальшого її руйнування.

"Мій друг містер Персіваль"

Пригодницька картина для родинного перегляду режисера Шона Сміта – хіт торішнього "Чілдрен Кінофесту". За сюжетом, бізнесмен і батько сімейства згадує дитинство, яке провів на схованому від усього світу узбережжі океану. Розповідає своїй онуці історію хлопчика на прізвисько Шторм та пелікана-сироти – містера Персіваля.

Щоб безкоштовно і легально подивитися фільми, необхідно обрати наявний кіноклуб на платформі "Віртуальний кіноклуб" та долучитися до його онлайн-показів. Або ж зареєструвати на сайті власний кіноклуб для однодумців та почати організовувати перегляди в ньому.

Фестиваль триватиме до 31 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Паразитів" очолив журі Венеційського кінофестивалю

Кіноогляд "Кенгуру Фест" проводиться компанією "Артхаус Трафік" за підтримки посольства Австралії в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Австралійське кіно покажуть безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі