пʼятниця, 20 травня 2011 13:22

Альмодовар зібрав на прем'єру свого фільму ексцентричних персонажів
8

Бланка Суарес, Жан Корне, Єлена Анайя, Педро Альмодовар, Антоніо Бандерас, Маріса Паредес, Жан-Поль Готьє
Фото: Фото: Reuters

У Каннах пройшла прем'єра нового фільму "Шкіра, в якій я живу" Педро Альмодовара. Критики сходяться на думці, що вона може отримати головний приз кінофестивалю.

У цій історії про божевільного пластичного хірурга Альмодовар знову підтвердив свою репутацію тонкого психолога.

Сучасна версія Пігмаліона знята в жанрі "трилер", не характерному для Альмодовара. Робота далася йому нелегко, зізнався перед прем'єрою режисер.

"Ця робота - найскладніша з усього, що я робив раніше. Це мій дебют у жанрі "жахів", але тут немає ані криків, ані кровопролиття, тут насильство психологічне", - сказав він.

"У цій картині поєдналися риси трилера, фантастики, фільму жахів, але не дотримується жоден із законів жанру. Зізнаюся, що я хотів його знімати як чорно-білий і німий. Однак потім сучасна дійсність внесла в роботу свої зміни", - розповів Педро Альмодовар.

Головну роль у фільмі зіграв Антоніо Бандерас. Він грає віртуоза пластичної хірургії, який створив штучну шкіру і готує страшну помсту людині, яка колись згвалтувала його дочку. Причому сам герой чинить насильство над своєю співмешканкою, роблячи її об'єктом своїх хірургічних експериментів.

Зараз ви читаєте новину «Альмодовар зібрав на прем'єру свого фільму ексцентричних персонажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі