понеділок, 24 вересня 2012 11:18

Актора Бронєвого відключили від штучної вентиляції легень

Актора Бронєвого відключили від штучної вентиляції легень
Леонід Бронєвой у ролі герцога в фільмі "Той самий Мюнхаузен". Фото: kino-teatr.ru

У стані здоров'я актора Леоніда Бронєвого, який був прооперований в Київському міському центрі серця після інфаркту, є позитивна динаміка, він відключений від апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Дихає сам. Розмовляє", - сказали в Київському міському центрі серця в понеділок вранці.

Як повідомлялося, 18 вересня на наступний день після закінчення гастролей театру "Ленком" у Києві Л.Бронєвому стало погано, і вранці він був доставлений Київський міський центр серця з інфарктом міокарда. Актор переніс складну операцію - поставили три стенти.

Народний артист СРСР Леонід Бронєвой приїхав до Києва у складі групи артистів театру Ленком в рамках гастролей, які пройшли в українській столиці з 8 по 17 вересня. Актор був задіяний у спектаклі "Вишневий сад", в гастрольній програмі було три вистави за п'єсою Чехова - 14, 16 і 17 вересня.

Бронєвой відомий масовому глядачеві ролями в кіно - "Сімнадцять миттєвостей весни" (Мюллер), "Покровські ворота" (Велюров), "Той самий Мюнхгаузен" (Герцог) і багатьма іншими.

До Києва приїжджали московські медики, щоб з київськими колегами визначити стратегію лікування Леоніда Бронєвого.

Крім того, директор Центру серця Борис Тодуров, який оперував актора, раніше заявляв, що Бронєвого не будуть перевозити до Москви, поки він не пройде повний курс реабілітації.

До актора з Москви приїхала дружина, якій виділили окрему палату в лікарні, і вона цілодобово може знаходитися поряд з чоловіком.

Зараз ви читаєте новину «Актора Бронєвого відключили від штучної вентиляції легень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі