середа, 15 вересня 2021 01:02

Актор повис на краю даху 20-поверхівки

Актор повис на краю даху 20-поверхівки
Відбулася прем'єра серіалу "Козирне місце" Фото: надане прес-службою 2+2

Прем'єра детективного серіалу "Козирне місце" режисера Тараса Ткаченко відбулася на каналі 2+2.

Головний герой — капітан поліції Сергій Коваль. Його зі спального району міста переводять в елітне Центральне відділення, де служити вигідно та престижно. Але чесному оперативнику не до душі місцеві порядки — тут варто бути хитрим, беззаперечно виконувати накази керівництва та грати за його правилами. Нові колеги зустрічають Коваля з неприязню і не розуміють його методів роботи. Але лише Коваль, зі своєю рішучістю та зв'язками у бандитських колах, може затримати невловимого кілера, відомого як Архітектор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінематографістів очолив Тарас Ткаченко

З-поміж 72 акторів на роль Коваля обрали Артема Позняка, відомого за головною роллю в серіалі "Ментівські війни. Харків". Заради проекту акторові довелося схуднути на 10 кг.

"Коваль — абсолютно відкритий та чесний оперативник. В центральному районі, де живуть політики, зірки, впливові чиновники, потрібно бути поступливішим та хитрішим. Мені близька його прямолінійність, та в роботі я все ж не такий жорсткий. За три місяці зйомок ми відзняли десятки ефектних екшн-сцен: бійки на ножах, погоні, перестрілки, затримання злочинців. Для одного епізоду мені навіть довелося висіти на краю даху на висоті 20-поверхової будівлі" — зізнається Артем Позняк.

У ролі майора поліції дебютував актор Марк Дробот.

"Я вперше грав поліцейського. Бійки, перестрілки — для мене новий досвід"— розповідає актор.

Його герой — Антон Зубов давно служить в Центральному відділенні, він знає місцеві порядки і заради родини змушений підкоритися системі.

Режисер 30-серійного серіалу Тарас Ткаченко також знімав повнометражні фільми "Чорний ворон" та "Гніздо горлиці".

Зараз ви читаєте новину «Актор повис на краю даху 20-поверхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі