середа, 19 квітня 2017 13:20

Як Дорн тікав від українських журналістів

Як Дорн тікав від українських журналістів
Як Дорн тікав від українських журналістів. Фото:espreso.tv

Співака Івана Дорна журналісти застали на заправці в українській столиці. На прохання дати коментар на камеру щодо скандального інтерв'ю російському відеоблогеру минулого тижня, артист почав тікати.

Про це повідомляє ТСН.

В інтерв'ю Дорн розповів про "дружбу між Україною та Росією" та "братерські стосунки". Але на батьківщині коментувати це відмовився. Вже декілька днів поспіль українські ЗМІ не можуть зв'язатися ані зі співаком, ані з його представниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорну та його шанувальникам на пальцях пояснили, що таке агресія Росії

"Це неправильно з вашого боку. Ви порушуєте мої права, бігаючи за мною. Я просто їду додому разом зі своєю дочкою. Вирвані з контексту фрази коментувати не збираюсь. Я музикою для країни роблю значно більше, ніж важать вирвані з контексту речення", - сказав Дорн.

Скандальне інтерв'ю Івана Дорна широко обговорювалось у соцмережах. Його прокоментував шоумен та телеведучий Сергій Притула. Також ці висловлювання назвав неприпустимими міністр культури Євген Нищук.

Зараз ви читаєте новину «Як Дорн тікав від українських журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі