вівторок, 18 червня 2013 14:28

Африканець, якого відзначив Вакарчук, вивчив українську, дивлячись мультик "Чіп і Дейл"

22-річний студент Тернопільського медуніверситету Леонардо Ободоеке, який став відомим заливши на YouTube своє виконання пісні "Така як ти" гурту Океан Ельзи, після успіху композиції купив гітару, і вирішив присвятити більше часу музиці.

Нігерієць закачав в Інтернет наспівану ним пісню 26 квітня. Цей ролик вже переглянуло майже 50 тисяч людей. В своєму мікроблозі його похвалив Святослав Вакарчук. Із новою гітарою Ободоеке записав ще одну пісню Океану Ельзи в своєму виконанні – "Незалежність".

Під час вступу дякує всім, хто переглянув і прокоментував його попереднє відео. У коментарі Gazeta.ua Леонардо розповів, що говорити українською почав за пів року після переїзду в Україну.

"Ще в Нігерії за допомогою інтернет-перекладача вивчив кілька фраз: "Привіт", "Я не говорю українською". Коли вже жив тут, то постійно слухав радіо щоб звикати до мови. А ще дивився мультик "Чіп і Дейл". Вони там дуже швидко говорять, тому потрібно сильно вслухатися, щоб зрозуміти. Це добре тренує слух, і дуже мені допомогло", - каже Ободоеке.

Зараз Леонардо вільно говорить українською, однак рідко її використовує, адже має небагатьох місцевих друзів-українців. В університеті навчання для нього проводять англійською.

Зараз ви читаєте новину «Африканець, якого відзначив Вакарчук, вивчив українську, дивлячись мультик "Чіп і Дейл"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі