субота, 15 червня 2013 16:30

Гітарист Ел Ді Меола у Львові зіграв пісні "Beatles"

У Львові триває Третій Міжнародний джазовий фестиваль "Alfa Jazz Fest". У місті виступають найкращі джазмени світу. 14 червня на сцені ім. Едді Рознера у Парку культури імені Богдана Хмельницького джазмен з США Ел Ді Меола виступив із новою програмою "Beatles and more".

Ел Ді Меола - один з найкращих гітаристів усіх часів за версією журналу Classic Rock, неодноразовий переможець читацького голосування журналу Guitar Player. За майже чотири десятки років успішної музичної кар'єри Ел Ді Меола (Al Di Meola) встиг проявити себе і як неординарний виконавець на електрогітарі, і як неперевершений майстер гри на акустичній гітарі.

Напередодні концерту гітарист поспілкувався із журналістами у центрі міста.

"Вперше я був тут близько 7 років тому. З того часу Львів – напевно найгарніше українське місто з усіх, де я був. Я був, щоправда, в небагатьох. Львів особливий для мене, досі пам'ятаю гарний вечір на Площі Ринок. Цього разу ми привезли програму, яка є своєрідною даниною гурту "Beatles". Сьогодні ми співатимемо не лише оригінальні версії пісень, створених Джоном і Полом, а й представимо власні інтерпретації. Нас супроводжував багатонаціональний склад музикантів у записі цього диску – італійці, угорці. Усі слухачі знайдуть у цьому щось особливе", - каже музикант Ел Ді Меола.

Увечері музикант відіграв майже двогодинну програму перед публікою. Спеціально на його виступ прийшов і політик Юрій Луценко із дружиною. Вони в той час перебували у Львові. Квитки у віп-зону – критий білосніжний майданчик навпроти сцени коштували від 100 до 800 гривень. Усі охочі змогли безкоштовно послухати музику та поспостерігати за дійством на сцені на великих екранах, розташованих у парку позаду критого майданчика. Музикант двічі грав на "біс" свої знамениті мелодії.

Зараз ви читаєте новину «Гітарист Ел Ді Меола у Львові зіграв пісні "Beatles"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі