пʼятниця, 03 листопада 2017 15:30

10 співачок з України, які досі виступають у РФ

10 співачок з України, які досі виступають у РФ
Українські виконавиці продовжують виступати в Росії Фото: 24 Канал

Українські виконавиці продовжують виступати в Росії, незважаючи на війну. Пропонуємо вам 10 українських співачок, які осіли в РФ.

Аліна Гросу

Співачка народилася в Чернівцях і більшу частину свого життя провела в Україні. У серпні 2010-го Аліна поїхала до Москви, де вступила у Всеросійський державний університет кінематографії. Тепер намагається під патронатом Григорія Лепса стати зіркою.

Наташа Корольова

Народилася Наташа Поривай 1973 року в Києві. Вже в 3-річному віці вона виконала пісню "Крейсер "Аврора" на черговому з'їзді ВЛКСМ. А з 1985-го юна співачка стала регулярно виступати на всіх республіканських з'їздах і урядових концертах. За словами самої співачки, під час Євромайдану підтримувала революцію, приносячи медикаменти та гроші. Двоє братів брали участь в Євромайдані. Жодних достовірних фактів на підтвердження цьому немає. 12 жовтня 2016-го Служба безпеки України заборонила Наташі Корольовій в'їзд в Україну на 5 років. Співачка - прихильниця окупації Росією Криму.

Віра Брежнєва

Віра Галушка народилася в Кам'янському Дніпропетровської області. Закінчила там заочне відділення Дніпропетровського інституту інженерів залізничного транспорту. За фахом - економіст. Екс-"ВІА Гра" живе в Києві, але останнім часом все частіше з'являється в російських проектах. Багато часу проводить у Москві.

Таїсія Повалій

Екс-"регіоналка" народилася в селі Шамраївка Сквирського району Київської області. В 15 років поїхала навчатися до Києва. Закінчила школу в Білій Церкві та Київське музичне училище імені Глієра. На початку 2000-х Повалій стала популярною за межами рідної країни, а 2011 року отримала "Орден Дружби" за розвиток російської культури та зв'язків між Росією і Україною.

Світлана Лобода

Корінна киянка Лобода ніколи не соромилася виступів у РФ. Сьогодні співачка продовжує їздити в сусідню державу з концертами, "братається" з російськими пропагандистами на ТБ, розповідає про свою місію "голуба миру". Незважаючи на свою позицію, співачка досі є заслуженою артисткою України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни хочуть зустріти Новий рік під український гурт "Время и стекло"

Ані Лорак

Кароліна Куєк народилася в Кіцмані на Буковині. У свій час її пісні українською були популярніші, ніж російськомовні. Але співачка, судячи з усього, вирішила пов'язати своє майбутнє з усім російським. Вона активно продовжує виступати в РФ.

Лоліта

Співачка народилася в Мукачевому, а вперше вийшла на сцену в Одесі. Там зародився союз Лоліти з Олександром Цекалом. У Києві живуть її мати й донька. Лоліта Мілявська ніколи не підтримувала Майдан, після запровадження санкцій проти Росії заявляла, що все життя ладна їсти лише російські продукти. Співачка також висловлювала наміри перевезти доньку з Києва до Москви.

Тетяна Овсієнко

Овсієнко народилася в столиці України. Закінчила школу №73 та Київський технікум готельного господарства, після якого працювала адміністратором в готелі "Братислава". Співачка потрапила у список злочинців "Миротворця", бо незаконно перетнула державний кордон і виступала на території окупованого Криму. Крім того, вона співала перед проросійськими терористами ДНР.

Анна Седокова

Поп-співачка народилася в Києві. До 18 років жила з матір'ю і братом на Воскресенці. У 6 років Анна стала учасницею народного ансамблю України "Світанок", а після закінчення школи поступила до Київського національного університету культури і мистецтв. Седокова регулярно виступає в РФ. Улітку цьогоріч заспівала на Палацовій площі на честь Дня Росії.

Крістіна Бардаш (ЛУНА)

Українською інді-співачкою захоплюється російська молодь. Дружина продюсера "Грибів" Юрія Бардаша навіть надихає російських дизайнерів. Киянка активно виступає в РФ, і не приховує, що "російський дух" - це її. "Я поєдную нас усіх - і Мінськ, і Київ, і Москву. І більше я відчуваю російський дух, чесно зізнаюся. Хоча я з Києва, це моя рідна країна, я там продовжуватиму жити, але для мене це все - єдине ціле", - сказала Крістіна в інтерв'ю.

Російський телеканал "Первый" і "Одноклассники" оголосили підсумки голосування за виконавців, які виступатимуть у новорічному ефірі телеканалу. У голосуванні взяли участь понад 1,3 млн осіб. Виграв Григорій Лепс. Компанію в трійці йому склали українка Ані Лорак і Наргіз. Також з українських виконавців розважатимуть публіку в Росії Світлана Лобода, Alekseev, Макс Барських, "Время и Стекло", "Грибы".

Зараз ви читаєте новину «10 співачок з України, які досі виступають у РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі