пʼятниця, 06 жовтня 2017 06:05

У дощ даруємо своїм слухачам парасольки

У дощ даруємо своїм  слухачам парасольки
Директор "FM Галичина" Ольга Когут вигадує нові слогани до кожної пори року

— У новому сезоні стартували зі слоганом "Творимо щастя!" — каже директор "FM Галичина" Ольга Когут. Розповідає про зміни, які чекають на слухачів радіо­станції.

— Щастя — це коли ­близькі здорові, задоволені. Тоді є сила, натхнення для втілення найсміливіших задумів, планів, ­викликів.

Розумію, що в повсякденні чимало сумних подій, трапляються неприємності. Але я намагаюся жити згідно з правилом: що не можеш змінити — прийми і зміни своє ставлення до цього.

Обговорюючи з колегами новий сезон, зачіпали різні аспекти життя. Зійшлися на тому, що хочемо бути щасливі. От і народився слоган сезону. Матиме продовження: узимку — "Творимо настрій!" Навесні — "Творимо любов!".

А як саме творите щастя, творитимете настрій, а потім любов?

— Насамперед це ­музика. Слухаємо її, коли щасливі чи навіть не дуже. Під настрій. Коли любимо. Ретельно підбираємо кожну композицію, щоб наші слухачі відчували щастя, настрій, любов.

Змінили підхід до формування плей-листів?

— Ні, основна концепція файного українського радіо — незмінна. Це наша родзинка, це те, за чим нас знають від заходу до сходу, в Києві, навіть за межами країни. В ефірі радіо "FM Галичина" — українська, вишукана, настроєва, етно-фолкова музика. Також звучать усім відомі хіти. Обов'язково молоді, нові музиканти та гурти. Різноманітні обробки народних пісень — це те, що українці співають на свята, і те, що не почуєте на жодній іншій радіостанції.

Щоп'ятниці у проекті "Моцно і модно" звучать українські виконавці, які можуть конкурувати на світовій музичній сцені.

Але ми ставимо собі завдання не лише творити щастя музикою, програмою, а й робити нашим слухачам сюрпризи. Спонтанно. Наприклад, ви телефонуєте привітати когось із близьких зі святом, а ми даруємо подарунки. Падає дощ — від радіо можна отримати парасольки.

Що особливого буде в новому сезоні?

— Творити щастя — це втілювати мрії, особливо дитячі. Ми започатковуємо низку спільних проектів із дитячим фестивалем "Самоцвіти". На ньому збираються талановиті юні музиканти, співаки, танцівники, художники.

Ще — соціальний проект "Пригоди Зірки". Запропонуємо дітям з усієї України малювати пригоди зірки. Це фактично посил до нашого логотипа, символічної радійної зірки. Цікаві малюнки зберемо у розмальовку, яку роздаватимемо дітям. Ще один задум — українські аудіоказки. На радіо маємо талановитих ведучих із чудовими голосами.

У нас новий підхід до роботи. Фактично, формуємо медіахолдинг: радіо, продакшн-студія, сайт "Львівська газета". Це не просто комплексне інформування, творення цього настрою, підсилення відеорядом. Це ще й комплексна пропозиція для партнерів. Для нас вони дуже важливі, і ми хочемо запропонувати якомога повніші професійні послуги на рекламному ринку.

Щодо програмного наповнення — традиційно з 7-ї до 11-ї допомагають прокидатися "Легкі на підйом". З 11:00 до 15:00 усім бажаємо успіхів у програмі "Вдалий день". "Усе включено" — вечірня програма зі 17-ї до 20-ї. Щобудня — оперативні випуски новин.

Ще один соціальний проект — "Люди дії" — у суботу. Це такий собі мотиватор до дії. Розповідає про людей, які поруч із нами маленькими чи великими кроками змінюють світ на краще.

Чи продовжуєте мовлення на Сході України?

— Коли рік тому починали мовлення на Донбасі — хвилювалися, як зустрінуть радіо "FM Галичина". Все було напрочуд гостинно. Доки тривають бойові дії, ставимо завдання підтримати бійців, місцевих жителів. І звичайно, що це інформаційний фронт — новини.

Зараз ви читаєте новину «У дощ даруємо своїм слухачам парасольки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі