пʼятниця, 16 листопада 2007 15:25

Кияни знімуть "Легенди про Вахтанга Кікабідзе"

  На початку грудня Вахтанг Кікабідзе приїде на гастролі у Київ
На початку грудня Вахтанг Кікабідзе приїде на гастролі у Київ

У Грузії нині популярна пісня "Гамарджоба, Абхазети!" ("Здрастуй, Абхазіє"). Написав її вокаліст групи "Зумба" Заза Корінтелі. У ній ідеться про повернення грузинських біженців у Абхазію. Кілька співаків виконують по черзі один–два рядки. А на екрані показують, як грузини кораблями, літаками, автомобілями та велосипедами повертаються до Абхазії. Серед виконавців — Нані Брегвадзе, її донька Ека Мамаладзе та Вахтанг Кікабідзе.

Кореспондент "ГПУ" був у Тбілісі й зателефонував 69-річному Вахтангові Кікабідзе додому. Слухавку підняла його дружина Ірина. Каже, що всі журналісти питають співака про політику. А той не хоче про це говорити.

— Набридла йому політика, — запевняє Ірина й передає слухавку чоловікові.

— Чому кліп "Гамарджоба, Абхазети!" не показують в Україні?

— Не знаю. Ми тут ваше українське телебачення дивимося, — каже Кікабідзе. — А взагалі в кліпах я не знімався давно. У фільмах — теж. Пропонують переважно серіали, але я відмовляюся. 24 листопада до Тбілісі приїде телевізійна група з Києва. Хочуть зняти програму "Легенди про Вахтанга Кікабідзе". Не дуже, щоправда, уявляю, що з цього вийде.

— Коли приїдете до України?

— На початку грудня дам концерт у Києві, — відповідає співак.

Зараз ви читаєте новину «Кияни знімуть "Легенди про Вахтанга Кікабідзе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі