пʼятниця, 03 червня 2011 09:15

До нас летить Брітні Спірс

Автор: фото: Reuters/STEPHEN LAM
  Американська поп-співачка Брітні Спірс виступить у Києві 27 вересня. Представлятиме новий альбом ”Фем Фаталь” (”Фатальна жінка”. — ”ГПУ”)
Американська поп-співачка Брітні Спірс виступить у Києві 27 вересня. Представлятиме новий альбом ”Фем Фаталь” (”Фатальна жінка”. — ”ГПУ”)

Рінґо Старр розпочне тур Європою з України. Також улітку до Києва завітають Карлос Сантана, Стінґ і Роберт Плант. Брітні Спірс приїде у вересні.

— Коли виходжу на сцену, завжди думаю, що в цей час мені варто бути в ліжку, — каже 70-річний Рінґо Старр. 4 червня в київському палаці "Україна" колишній учасник гурту "Бітлз" дасть єдиний концерт із групою "Ол старр бенд" ("Гурт усіх зірок". — "ГПУ").

— Із нами грає Воллі Палмер. Його родина з України. Він добре знає мову й допоможе нам спілкуватися з публікою, — додає Рінґо. Обов'язкова умова зірки — чашка чорного чаю перед виступом.

Три повні холодильники в гримерку попросив 63-річний американсько-мексиканський гітарист Карлос Сантана. Там мають бути світле пиво, горілка й віскі, маринована цибуля, мексиканські страви тортілья і соус табаско. Їжу для Сантани й 40 осіб його команди подаватимуть на порцеляновому посуді. 10-разовий володар "Ґреммі" дасть концерт у палаці "Україна" 19 червня.

7 липня в Палаці спорту виступить з оркестром британець Стінґ, 59 років. Житиме у президентському номері готелю "Інтерконтиненталь" площею 378 кв. м. Приміщення має окремий ліфт, кімнату для охорони. На гастролі Стінґ возить особистого кухаря.

— Не хочу більше грати важкий рок. Від децибелів почалися проблеми зі слухом, — говорить англієць 62-річний Роберт Плант. Колишній вокаліст рок-гурту "Лед Зеппелін" 31 липня в київському Палаці спорту представить свій останній альбом "Бенд оф джой". Він складається з переспіваних хітів блюзу і кантрі. Плант уже був у Києві 2003-го. Хоче знову скуштувати українську домашню ковбасу й перекручене сало з часником.

На сайті американської поп-діви Брітні Спірс, 29 років, з'явилася дата її концерту в Києві — 27 вересня в Палаці спорту. Останнє світове турне співачки відбулося позаторік. Тоді в Москві вона вимагала особистого масажиста, лікаря і тренера. Для пересування лаштунками хотіла електричний гольф-кар. Від російських частувань Брітні Спірс відмовилася. Усю їжу, навіть моркву, привезла із США.

Ціни квитків на концерт Брітні поки що не відомі.

Ціни квитків

Рінґо Старр — 500–5500 грн

Карлос Сантана — 700–4000 грн

Стінґ—

800–7900 грн

Роберт Плант — 500–3000 грн

 

Зараз ви читаєте новину «До нас летить Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі