неділя, 11 березня 2007 16:46

Борис Моїсеєв зіграє Леніна

53-річний російський співак Борис Моїсеєв зіграє Володимира Леніна у художньому фільмі "Третє пришестя" пітерського тележурналіста Олександра Невзорова, 48 років.

— Я читав сценарій, — каже Моїсеєв. — Він унікальний, але зараз не можу розповідати сюжет. Я гратиму Леніна в сучасних умовах. Якби він ожив, влаштував би ще один кремлівський переворот. Якось до мене підійшла дівчинка років шести. Смикає за штани, усміхається: "Ви дядя Боря?" — "Так". — "А мама сказала, що ви Ленін. Ви сексуальну революцію зробили".

Невзоров запросив Моїсеєва на проби до "Третього пришестя".

— Він шукав такого мерзенного, огидного, противного типажа, як я, — пригадує Борис. — Але не такий я мерзенний, хоч Невзоров мене й обрав. Я нормальна людина, контактний, чарівний. Люди завжди раді бачити мене.

Моїсеєв уже знімався в кіно. Після кінодебюту в стрічці "Ясіаніна" 1974-го він зіграв у фільмах "Музичний марафон", "Прийшла й кажу", "Сезон чудес", "Ґвалтівник", "Помста блазня" та "Удар лотоса".

В одному з інтерв"ю артист зізнався, що понад усе мріє зіграти в біографічному фільмі самого себе.

Зараз ви читаєте новину «Борис Моїсеєв зіграє Леніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі