В салаті з яйцем поєднане непоєднуване. Там і морква, і родзинки з курагою, і зелена цибуля з насінням соняшника. Не дивлячись на це закуска виходить смачною. Нудно готувати затерті до дірок рецепти. На кухні варто експериментувати. Це як ніяк найкраще робити із яєчним салатом з сухофруктами.
Інгредієнти:
Йогурт без наповнювача - 3 ст. л
Яйце - 6 шт.
Майонез - 2 ст. л
Терта морква - 1 склянка
Зелена цибуля - 3 шт.
Родзинки - ½ склянки
Курага - 6 шт.
Насіння соняшнику - ¼ склянки (очищені сирі)
Лимонний сік - 1 ст. л
Кленовий сироп або мед - 1 ч. л
Каррі - 1 ст. л
Морська сіль - ¼ ч. л
Приготування:
Зваріть яйця круто. Охолодіть, очистіть і крупно поріжте. Перекладіть у велику миску.
У невеликій мисці змішайте разом йогурт, майонез, лимонний сік, кленовий сироп, каррі і сіль.
Ретельно перемішайте інгредієнти. Перелийте суміш у миску з порізаними яйцями.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячий салат з яблуками подають теплим
Додайте інші інгредієнти і знову все перемішайте, щоб салат вийшов однорідним. Подавайте відразу ж.
Коментарі